in ,

Facultatea de Drept din cadrul UBB se mută în hotel de lux

Universitatea “Babeş-Bolyai” (UBB) din Cluj-Napoca a cumpărat hotelul Opera Plaza cu 40 de milioane de lei, pentru a fi noul sediu al Facultăţii de Drept.

RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, anunţă încheierea celei mai mari tranzacţii intermediate de consultanţii RE/MAX România până în prezent – vânzarea hotelului Opera Plaza din Cluj, cu o valoare de 40 mil. lei. Cumpărătorul este Facultatea de Drept a Universităţii Babeş-Bolyai, iar agentele implicate în tranzacţie sunt Mihaela Keller, RE/MAX Grup de Lux si Anca Olariu, RE/MAX Concept.

Imobilul este primul hotel de cinci stele dat în funcţiune în Cluj-Napoca şi are o suprafaţă de circa 8.000 de metri pătraţi, iar negocierile au durat peste şase luni.

Pe 30 iunie, UBB a anunţat achiziţionarea imobilului.

“Facultatea de Drept a UBB va avea un nou sediu. Achiziţionarea de către Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), din fonduri proprii, a imobilului ‘Hotel Opera Plaza’ ca sediu al Facultăţii de Drept din UBB a fost aprobată miercuri, 30 iunie 2021, prin Hotărâre a Guvernului României”, se arată într-un comunicat trimis, la acea dată, de UBB.