in ,

Sparkling Night, evenimentul de premium networking al anului 2021

Joi 1 Iulie, comunitatea liderilor din Real-Estate si Legal si-a dat intalnire la Snagov Club, pentru a treia oara in ultima luna si jumatate, dupa Launch & Award Gala Investing in Property si Romanian Legal Awards. 82 Parteneri ai singurelor publiatii premium din Romania de imobiliare si legal s-au revazut in locatia de pe malul lacului Snagov, acolo unde am dat startul revenirii la Normalitate la inceputul acestui an, dupa ce pe tot parcursul anului trecut am organizat 3 editii Prosecco Nights, considerand continuitatea in business mai importanta decat abandonarea misiunii asumate de a crea Comunitatea Liderilor celor doua piete.

Real-Estate si Legal, mixul perfect de leadership pe aceste doua zone extrem de importante de business au facut din petrecerea de premium networking de la Snagov un eveniment de clasa, esquisite, un punct de reper pe harta de afaceri a anului 2021.

“Recidivam” sau “mai adaugam o caramida” la succesul singurelor doua publicatii premium de Real-Estate si Legal prin continuarea seriei de evenimente la finalul acestei veri si in toamna, in paralel cu dezvoltarea platformelor media LegalMarketing.ro, InvestinginPoperty.ro, a parteneriaului cu Profit.ro, News.ro, CronicaJuridica.ro si televiziunea de business Profit TV.

Zambete, imbratisari, Prosecco excelent si muzica lounge, oameni care deja se cunosc si se recunosc de la evenimentele noastre anterioare, Comunitatea si-a gasit un loc de a trai frumos si semnificativ prima seara de Iulie 2021.