in ,

La GLOIRE anunță finalizarea Varșovia 6, primul proiect rezidențial de lux din România care își selectează proprietarii

Andrei Iușut, proprietarul dezvoltatorului imobiliar La GLOIRE, anunță finalizarea, în septembrie, a proiectului La Gloire Elite – Varșovia 6. Semnat de arhitectul Corvin Cristian, proiectul rezidențial exclusivist situat în zona Capitale – Dorobanți, pe strada Varșovia nr. 6, a beneficiat de o investiție de 14 milioane de euro și urmează să fie ocupat în urma unui proces de selecție complex. Astfel se va asigura o comunitate de locatari ce înțeleg și aderă la aceleași valori de frumos, sustenabilitate, calitate și respect față de casele istorice din cartier.

Varșovia 6 înseamnă mult mai mult decât un proiect rezidențial de lux. Este unic pentru că așa l-am gândit, l-am proiectat și l-am construit. Este un proiect realmente extraordinar, care îmbină tot ce înseamnă un stil de viață frumos și tihnit, neapărat de calitate, însă cu respect și considerație față de clădirile din jurul său, față de oameni, de mediu, de oraș. Este un proiect mic, ridicat într-o zonă aparte, gândit să îmbătrânească frumos și lent alături de casele istorice din cartier, la care ținem și în care am investit tot knowhow-ul și pasiunea noastră pentru arhitectură și bun gust. De unde decizia de a găsi proprietari sau chiriași care aderă la aceleași principii de calitate, estetică, comunitate și sustenabilitate”, declară Andrei Iușut.

Astfel, vânzarea Varșovia 6 se va face exclusiv prin recomandări, în urma unui proces de selecție și profilare al ofertelor ce va ține cont nu doar de puterea de cumpărare a candidaților, ci și de aspirații, stil de viață, valori.

Am ridicat un imobil de patrimoniu, în care mai multe generații de familii pot investi știind că vor lăsa moștenire proprietăți a căror valoare nu se va diminua în zeci de ani, bunuri ca depozite de sentimente, amintiri de familie, valori emoționale și financiare”, adaugă proprietarul La GLOIRE.

Varșovia 6 înseamnă 17 apartamente super-premium, cu costuri între 800.000 și 3 milioane de euro. Cel mai mic apartament din ansamblu, cu două camere, are 134 metri pătrați construiți, iar cel mai mare, cu cinci camere, dispune de o o suprafață de 288 metri pătrați construiți. Complexul are și două penthouse-uri la al patrulea etaj, fiecare cu 397 metri pătrați construiți, unul dintre ele urmând să fie predat gata mobilat.

Printre punctele forte ale complexului se numără poziția unică în București, vecinătățile, arhitectura remarcabilă, atenția la detalii, fațade placate cu piatră Salzburg, lambriuri și pardoseli din lemn exotic african, automatizarea tuturor apartamentelor, eficiența energetică, izolarea fonică perfectă, dotările care asigură o calitate impecabilă a somnului (controlul câmpului electrostatic, parchet ecologic care se autoregenerează, purifică aerul și previne problemele respiratorii), obiecte sanitare și corpuri de iluminat de cea mai înaltă calitate. Mai mult decât atât, apartamentele de la parter vor avea grădini între 53 și 243 de metri pătrați, va exista o promenadă comună verde și alte spații verzi vor fi amplasate pe verticala calcanelor vecine.

Andrei Iușut este un antreprenor cu experiență pe piața din România, cunoscut pentru dezvoltarea afacerii de familie Divan Group (ce include brandurile Divan, rețeaua fast food Divan Express și restaurantele Meze Taverna și Kuzina, toate plasate în zona centrală a Bucureștiului). El a vândut toate operațiunile la începutul anului 2017 și a fondat business-ul La GLOIRE, activ în imobiliare. Primele proiecte rezidențiale La GLOIRE – Pipera Vlad Tepeș și Parc du LAC – Băneasa – Grădina Zoologică, au fost vândute integral în primele șase luni de la apariția pe piață.

Despre La GLOIRE

La GLOIRE este un fond de investiții românesc cu capital privat, având parteneri companii și corporații cu capital privat. Investim în principal în domeniul imobiliar, fiind activi în sudul și sud-estul Europei. Strategia noastră este să oferim soluții pentru creșterea și aportul de valoare adăugată pentru capitalul clienților noștri și să oferim o bază stabilă pentru investiții pe termen lung, cu risc scăzut.