in , ,

One United Properties a primit autorizaţia de construire pentru 850 de locuinţe

One United Properties, firmă condusă de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, a obținut autorizaţia de construire pentru componenta rezidenţială a One Cotroceni Park, proiect imobiliar mixt dezvoltat de companie pe un teren de 5,8 hectare, pe locul fostei platforme Ventilatorul din Capitală, lângă staţia de metrou Academiei.

Componenta rezidenţială prevede peste 850 de locuinte dispuse pe 11 etaje, care urmează să fie construite în mai multe faze.

Clădirile vor oferi o vedere panoramică asupra Palatului Cotroceni, Grădinii Botanice sau Palatului Parlamentului.

One Cotroceni Park reprezintă un pol ofertant şi pentru segmentul spaţiilor de birouri. Prima fază a proiectului de birouri de 43.000 metri pătraţi urmează să fie livrată la finalul acestui an şi este deja 72% pre-închiriată, potrivit informaţiilor transmise de reprezentanţii companiei. De asemenea, lucrările celei de-a doua faze au început şi ele, aceasta urmând a fi livrată odata cu componenta rezidenţială.

Totodată proiectul One Cotroceni Park va găzdui şi un centru de office hospitality şi conferinţe.

Cu o valoare pe piaţă de peste 1,1 miliarde euro, portofoliul One United Properties cuprinde peste 2.000 de unităţi rezidenţiale exclusiviste şi spaţii de birouri clasa A plus.