in

Investește într-un spațiu comercial în ansamblurile rezidențiale Cosmopolit din Brașov!

Ansamblurile rezidențiale construite de dezvoltatorul imobiliar brașovean Cosmopolit oferă o experiență unică a interacțiunii cu spațiul într-o îmbinare de stil modern, dinamic și accesibil atât în locuințe, cât și în spațiile comerciale.

Brașovul, important centru de business în țară, este în topul preferințelor ca oraș de rezidență și pentru investițiile imobiliare – una din cele mai profitabile afaceri din România. Cu o populație de aproximativ 300 000 de locuitori, municipiul a înregistrat, conform Institutului Național de Statistică, o creștere a mediului de afaceri cu până la 32% în domenii precum IT, Farma, Construcții metalice etc. Turismul și economia orașului s-au dezvoltat în ultimii ani, conturând un mediu de creștere antreprenorială și o rafinare a ofertelor de angajare.

În acest context, Cosmopolit dezvoltă ansambluri rezidențiale premium în unele din cele mai apreciate zone ale Brașovului – centrul și cartierul Răcădău, fiecare complex având în componență o

diversitate de structuri pentru desfășurarea activităților comerciale sau de birou: Cosmopolit Zenit – 18 spații, Cosmopolit Traian Grozavescu 7 – 14 spații, Cosmopolit Mihai Viteazul 1 – 8 spații, iar Cosmopolit Magnolia – 11 spații. Aceste spații comerciale variază între 40 mp și 360 mp și includ posibilitatea ca investitorii să opteze pentru incinte largi de tip open space sau compartimentate la prețuri între 71 625 euro – 650 845 euro.

Clădirile Cosmopolit sunt dezvoltate în zone cu trafic, oferind o bună expunere și sunt în proximitate față de punctele de interes importante din oraș – de la instituții financiare și de stat, la locuri de întâlnire pentru discuții de afaceri și parcuri.

 Dintre proiectele dezvoltatorului, complexele Cosmopolit Traian Grozăvescu 7 și Cosmopolit Mihai Viteazul 1 sunt poziționate în inima orașului, cu acces rapid la reperele esențiale din centrul Brașovului – Centrul Civic, noul centru comercial AFI, Parcul Nicolae Titulescu și frumoasa Casa Armatei, Biblioteca Județeană și intituțiile de stat. Cosmopolit Magnolia și Cosmopolit Zenit, situate în cartierul Răcădău, oferă accesul facil – în maximum 10 minute peste Tâmpa – la traseele centrale din zona magazinului Star și centrul vechi: Piața Sfatului cu binecunoscuta Biserică Neagră, Casa Sfatului, strada Republicii și Poarta Șchei.

De peste șase ani Cosmopolit, brand premium de real estate, creează clădiri de cea mai înaltă calitate, cu atenție deosebită la detalii, de la cele exterioare până la designul interior, personalizat pentru fiecare utilizator. Proiectele Cosmopolit sunt gândite cu viziune pe termen lung pentru a oferi confortul pe care și-l doresc clienții segmentului imobiliar high-end. Ele încoroporează spații comerciale premium pentru brandurile ce-și doresc avantajele pe care le aduce o astfel de investiție în Brașov.

Un cartier sau ansamblu rezidențial funcționează ca o comunitate în care locuitorii își doresc să aibă accces la cât mai multe facilități: farmacie, magazin alimentar, loc de joacă pentru copii sau sală de sport. Asta determină proprietarii de afaceri să aleagă să-și desfășoare activitatea în spații comerciale de la parterul blocurilor pentru a fi aproape de clienții complexurilor. Totodată, proprietarii afacerilor caută, în adaptarea lor la noua conjunctură creat în ultimul an, locații premium, exclusive. În acest context investiția în spațiile din centrul Brașovului poate fi una cu valoare crescută și, pe termen lung, una din cele mai sigure, pentru că oportunitățile de construire în această zonă sunt deja limitate. În cazul de față contează, bineînțeles, avantajele pe care le aduce, căci ele vor face amortizarea mai ușoară și chiar profitabilă.

Alegerea unui spațiu comercial potrivit unui brand care-și dorește o bună poziționare în Brașov este o mișcare strategică, iar disponibilitatea în ofertele Cosmopolit poate fi verificată aici: https://cosmopolit.ro/spatii-comerciale-si-de-birouri/.