in ,

Austrotherm își extinde capacitatea de producție

Austrotherm, unul dintre cei mai mari producători de materiale termoizolante își extinde capacitatea de producție în horia/Neamț ajungând la 200,000 mc pe an polidstiren extrudat. ” Pe langa cresterea capacitatii fabricii, vom avea si posibilitatea introducerii de produse noi in productia locala. Conform planului de lucrari, in luna mai – iunie intentionam sa producem primele baxuri pe aceasta linie”, susține Roxana Ghioca, Director General Austrotherm.

Linia de fabricatie este complet automatizata realizata integral cu echipamente de la cei mai cunoscuti producatori din Europa. Ea va include o parte de ambalare si paletizare automata integrata pentru cele doua linii de fabricatie.

De asemeni, anul acesta Austrothem inițiază o alta investitie majora, in zona de Vest a tarii. Decizia pentru aceasta investitie priveste, cu precadere, portofoliul de clienti Austrotherm din aceasta zona a tarii.

Ambele investitii depasesc 7.5 mil de euro.

Proiectele vor contribui la dezvoltarea regional si locala prin cresterea productivitatii, cresterea competitivitatii, creearea de noi locuri de munca, modernizarea sectorului de productie

“Obiectivul nostru general este cresterea cifrei de afaceri, diversificarea portofoliului de produse, o mai buna acoperire la nivel national a distributiei de material termoizolant, imbunatatirea serviciilor oferite catre piata”, menționează Roxana Ghioca.