in ,

Cadouri pentru domni de la Consiglieri

„Nu mai e mult pana departe” spune o expresie ce ne este cunoscuta.
Desi mai sunt cateva saptamani, deja se simte atmosfera Craciunului. Anul acesta, mai mult ca oricand, suntem recunoscatori persoanelor dragi alaturi de care ne petrecem timpul. Astfel, cadoul nu este doar un obiect pe care il oferi, este un prilej de a-ti demonstra atentia la nevoile celuilalt si la detalii.
La CONSIGLIERI, sfatuim sa fii mereu atent la personalitatea celuilalt, asa ca un cadou custom-made este mereu o alegere inteleapta cu care nu ai cum sa gresesti si prin care arati ca iti pasa. Ba mai mult, o experienta tailor made, va da greutate gestului tau, pentru ca in final, nu ii oferi doar un obiect, ce o intreaga poveste, in care el este personajul principal.
Astfel, iti propunem cateva idei de cadouri, ce le poti oferi sub forma unui GIFT CARD si care pot deveni cadoul perfect de Craciun.

1. Camasa Custom-Made
Orice barbat are nevoie de o camasa. Fie ca o poarta la birou, la restaurant sau la un eveniment, aceasta este o piesa vestimentara care transmite eleganta si masculinitate.


Alba, bleu sau roz, cu butoni sau cu nasturi, ea poate fi purtata atat la jeans, cu sneakers sau cu costum.
Ofera-i o camasa custom-made iar el isi poate alege modelul, culoarea si croiul. Pentru un plus de personalitate, isi poate broda chiar si initialele.

2. Jeans/Chinos Custom-Made
O garderoba nu este completa fara o pereche de jeans bine croiti. Ii poate purta oricand si asorta cu aproape orice. Ii poate combina cu sneakers sau cu ghete, cu palton sau cu geaca.


„Sky is the limit” este deviza unor jeans custom-made. Disponibili intr-o gama variata de nuante, cu nelimitate optiuni de personalizare, jeansii CONSIGLIERI sunt dovada maiestriei unui produs realizat pe masura.
Cum ar fi sa ii oferi o pereche de jeans pe care sa aiba initialele lui?
3. Sneakers Custom-Made
Tinutele incep de la incaltaminte, iar, deseori, o alegere gresita in partea aceasta poate strica intregul.
Sneakers-ul custom-made, CONSIGLIERI, poate fi personalizat astfel incat sa fie mereu in ton cu tinutele alese. Acestia se diferentiaza de o pereche Ready-to-Wear, prin alegerea culorii pielii, a talpii, a modelului sau a initialelor din interior.

4. Coat/Palton Custom-Made
Nu exista cadou mai potrivit iarna decat un palton. Odata purtat, realizezi ca nu se compara cu nimic altceva. Eleganta, confortul si sentimentul de masculinitate pe care le ofera o astfel de haina sunt unice.


Paltoanele CONSIGLIERI se pot personaliza pana la cel mai mic detaliu. Astfel, se incepe cu alegerea unei tesaturi dintr-un catalog, apoi produsul prinde viata prin alegerea nasturilor si a captuselii.
Detalii precum cusaturile, culoarea initialelor si culoarea butonierei transforma haina intr-una unica, pe care cel care o poarta nu o va mai gasi in niciun alt loc si la nicio alta persoana.

5. Costum Custom-Made
Expresia masculinitatii este data de costum, iar sentimentul avut prima data la imbracarea acestuia este unic. Nu exista piesa vestimentara in garderoba unui barbat mai masculina decat costumul.
Un produs croit pe masura este mai mult decat un obiect. Este o expresie a personalitatii purtatorului, deoarece orice detaliu, precum nasturii, forma reverului, captuseala sau buzunarele laterale sunt alese impreuna cu un consultant. Forma finala este desavarsita impreuna cu croitorul, masurand fiecare detaliu.

6. GIFT CARD
In final, daca nu esti sigura ca alegerea pe care o faci poate fi ceea ce isi doreste, ii poti oferi un card cadou, care ii lasa domnului libertatea alegerii.
Ajuns in universul CONSIGLIERI, isi va putea alege cadoul si personaliza, impreuna cu consultantii nostri, iar tu vei fi sigura ca, in final, va avea un cadoul care il reprezinta.

In final, cadoul potrivit este cel care vine din suflet. Alegerea nu este niciodata usoara, atunci cand sunt multe optiuni. Speram ca prin aceste randuri te-am ajutat sa gasesti varianta potrivita.