in , ,

S-a dat startul proiectului My Place, în zona de business din Pipera

Dezvoltatorul My Place lansează un nou proiect rezidențial premium în zona de business din Pipera, pe un teren cu suprafața de 2.750 mp. Proiectul cuprinde 87 de apartamente de 2, 3, 4 camere și penthouse-uri cu suprafețe cuprinse între 65 mp și 200 mp și 130 de locuri de parcare, dintre care 103 sunt subterane.

Toate apartamentele beneficiază de balcoane iar penthouse-urile de terase generoase deasupra clădirii care oferă o priveliște spectaculoasă.

Dezvoltatorul proiectului, Costel Niculae, ne-a declarat că a vândut încă din acest stadiu aproximativ 30% de locuințe. “Într-o perioadă în care deplasarea în deplină siguranță a angajaților la locul de muncă, amplasarea proiectului nostru în apropierea celui mai mare hub de birouri din România îi conferă un avantaj competitiv semnificativ într-o piață în care majoritatea noilor investiții sunt localizate în cartiere cu acces mai dificil la zonele de birouri care s-au conturat deja în București. Am reușit să vindem 30% din cele 87 de apartamente, în condițiile în care ne-am propus să finalizăm proiectul la sfârșitul anului viitor”, ne-a declarat Costel Niculae, CEO My Place.

Acest proiect rezidențial se adresează în primul rând expaților, dar și angajaților care lucrează în hub-ul de birouri Floreasca-Barbu Văcărescu, investiția pentru construcția complexului fiind estimată la peste 8 milioane de euro.

My Place Residence este situat în zona de nord a Bucureștiului, stradal, între podul de intrare in Pipera și rondul din Pipera și reunește toate facilitățile într-un singur complex rezidențial.

Cu accent deosebit pe calitate, noul complex rezidențial se distinge prin finisaje și dotări alese, cât și prin multiplele facilități oferite. De la piscină la sala de fitness și loc de joacă pentru copii, de la centru comercial la zona de spa și relaxare, My Place Residence îmbină toate facilitățile într-un singur loc.

În plus, localizarea în apropierea de două stații de metrou – Aurel Vlaicu și Pipera, precum și de ieșire spre autostrada A3, asigură un acces facil în și dinspre oraș, dar și un timp scurt de ieșire din oraș spre celelalte zone ale țării. Totodată facilitățile de retail din zonă permit locuitorilor din complex să nu se deplaseze prea mult pentru a-și face cumpărăturile de bază și nu numai.

My Place este deținută de familia Niculae, oameni de afaceri români aflați la cea de-a doua dezvoltare imobiliară și la cea de-a patra afacere de succes, toate în București.