in

Accor și Alexandra Residence Design deschid un hotel ibis în Tunari

Accor, lider mondial în domeniul ospitalității augmentate, a semnat un acord de management cu Alexandra Residence Design, aparținând familiei Ion, pentru un hotel de 144 de camere, sub brandul ibis. Hotelul va fi situat în apropierea viitorului Terminal 2 al Aeroportului Internațional Henri Coandă din București. Firma de consultanță Est Hospitality Consulting este responsabilă cu managementul operațional de proiect, până la deschidere, iar designul a fost încredințat companiei Cumulus Architecture.

Pe 24 iunie, Accor și Alexandra Residence Design au semnat un acord de management pentru deschiderea unui hotel ibis în Tunari. Hotelul este situat pe strada Washington, nr.1, în apropierea Aeroportului Internațional Henri Coandă, unde se va construi Terminalul 2, împreună cu ultima stație a trenului rapid ce se află deja în construcție. Viitorul hotel ibis va găzdui un centru SPA și de wellness și un spațiu de evenimente de aproximativ 1.000 mp, pentru diverse evenimente.

Cele două clădiri vor fi conectate cu hotelul printr-o Pasarelă. Noul hotel ibis va avea 144 de camere, un restaurant cu bar și noul concept de living-room, marca ibis. Inaugurarea hotelului ibis și a Centrului de Evenimente și Conferințe este planificată pentru finalul anului 2022.

„Accor vizează consolidarea unei rețele de 45-50 de hoteluri în România sub diferite branduri în următorii ani. Căutăm în mod activ oportunități pe piață, astfel încât să le oferim proprietarilor și potențialilor investitori întregul nostru suport, instrumentele de care dispunem, rețeaua de distribuție și expertiza pe care o deținem. În acest sens, considerăm parteneriatul cu Alexandra Residence Design un pas important în dezvoltarea noastră comună pe piața din România și o oportunitate de a pune în valoare portofoliul nostru solid. În pofida situației curente, credem cu tărie că piața își va reveni, deoarece industria ospitalității a dovedit reziliență de-a lungul istoriei în momente grele și suntem convinși că o va face și de data aceasta. 2020 este anul oportunităților, iar parteneriatul cu Alexandra Residence Design este o dovadă clară în acest sens”, a declarat Frank Reul, Head of Development Accor Eastern Europe.

Sursa foto: trendshrb.ro