in

Frații Pavăl se apropie de finalizarea lucrărilor pentru cel mai mare magazin Dedeman

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, se apropie de finalizarea lucrărilor de construcție pentru cel mai mare magazin propriu din Capitală, procedurile pentru deschidere fiind aproape finalizate.

Magazinul este situat pe un amplasament ieșit din tipar, respectiv pe câmpul din spatele viitorului stadion Steaua, dar la o distanță considerabilă de drumul rutier, însă acest lucru a fost rezolvat prin deschiderea unui nou drum rutier, care asigură inclusiv accesul spre magazin.

Departe de ochii publicului, cei doi frați au început în vară, în cartierul Ghencea, în spatele stadionului Steaua și al centrului comercial de mobilă Tamilia, lucrările la noul magazin.

Dedeman are 6 magazine în București din totalul celor 50 de unități la nivel național. De asemenea, Dedeman va extinde primul său magazin din București, o tranzacție care declanșează închiderea și lichidarea fabricii CELPI. Retailerul „a tras linie” la final de 2019 cu afaceri de peste 8 miliarde lei.

Sursa foto: Profit.ro