in

Therme a cumpărat o agenție de turism

Centrul de relaxare și wellness Therme a cumpărat o agenție de turism prin care să organizeze deplasarea propriilor angajați în străinătate, în interes de serviciu, precum și vizite ale partenerilor săi, români sau străini. Tranzacția a fost parafată de grupul austriac Therme Group și subsidiara sa din România, Therme București.

Agenția preluată este Kai Tour, cu sediul în București, controlată până la acest moment de gălățeanul Eduard-Romulus Goean. În urma tranzacției, grupul austriac a preluat 79,9% din acțiuni, iar Goean a rămas cu un pachet de 20%, restul de 0,004% aparținând Therme București. “Firma Kai Services Club SRL, achiziționată de Therme în luna ianuarie 2020, este deținătoarea unei licențe de turism Kai Tour, agenție de tip turoperator. Agenția va răspunde nevoilor interne ale companiei în ceea ce privește transportul și cazarea personalului și partenerilor Therme și va urmări optimizarea cheltuielilor ocazionate de acestea”, au spus reprezentanții complexului de agrement.

Firma care operează agenția de turism este prezentă pe piață din 2010. În 2018, conform ultimelor date raportate, a avut afaceri de puțin peste 1 milion de lei și un profit net de 12.463 lei, cu 5 angajați.

Therme Bucureşti pregăteşte şi un ansamblu rezidenţial în partea de nord a Bucureştiului. În prezent proiectul parcurge ultimele etape în vederea obţinerii aprobării documentaţiei din partea autorităţilor.