in

Mohammad Murad: Un fost simbol al litoralului se redeschide în vară

Omul de afaceri Mohammad Murad ne-a declarat că va finaliza în această vară, renovarea complexului hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp, achiziționat în 2017-2018 de la Josef Goschy. Complexul va fi  transformat într-un resort de 4 stele all inclusive, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro.

Murad a achiziționat hotelul aflat în vecinătatea compelxului Amfiteatru-Panoramic-Belvedere de la fraţii Micula, iar în vecinătatea complexului se află și hotelul Majestic, achiziționat de Murad la începutul anului 2000. Toate acestea se vor uni într-un resort care urmează să fie cel mai mare din sudul litoralului, pe un teren de 85.000 de metri pătrați.

Complexul hotelier all inclusive din sudul litoralului va fi redeschis la Olimp şi va include hotelurile Amfiteatru, Panoramic, Belvedere, dar şi hotelurile Majestic și Craiova, ultimul fiind achiziționat recent de Murad tot de la frații Micula cu 1,6 milioane de euro.

Omul de afaceri a preluat și hotelul Lido din București, dar și hotelul Prahova din Neptun, tot de la frații Micula şi mai deţine încă trei hoteluri în București, care funcționează sub brandul Phoenicia.
În paralel, antreprenorul a construit în ultimii zece ani circa 2.000 de locuințe în blocuri și vile în București și Constanța.