in

Mobexpert își va redeschide ușa pentru clienți

Astăzi, 27.04., proprietarul Mobexpert ne-a anunțat că va deschide o parte din magazinele sale, urmând ca peste o săptămână să redeschidă patru dintre fabricile grupului de mobilă.  “De azi vom deschide o parte din magazinele Mobexpert, dar vor avea program redus, urmând ca unele fabrici să le deschidem la inceputul lunii mai, iar la jumătatea lunii mai să redeschidem încă trei. Cu privire la deschiderea magazinelor noastre în mall-uri situaţia este momentan incertă, fiindcă aşteptăm să treacă starea de urgenţă şi să fie ridicate restricţiile valabile în prezent”, ne-a spus Dan Şucu, proprietarul Mobexpert.

Aşadar, dacă azi vor fi deschise câteva magazine Mobexpert, începând cu săptămâna viitoare se vor redeschide  patru dintre fabricile grupului Mobexpert, urmând ca de la mijlocul lunii mai să se redeschidă şi alte trei fabrici.

“Am  luat decizia aceasta fiindcă dorim să contribuim esenţial la stoparea răspândirii virusului. Acum, după şase săptămâni de izolare, cu toţii dorim sa ne întoarcem la vieţile noastre. Vânzările online ne-au arătat că optimismul clienţilor în ceea ce priveşte ziua de mâine” a menţionat Dan Şucu, proprietarul Mobexpert.

Mobexpert are 2.400 de angajaţi şi o cifră de afaceri de aproximativ 200 de milioane de euro pe an.

Dan Şucu este impliciat şi în dezvoltarea proiectelor imobiliare, finalizând acum două luni ultima etapă a proiectului rezidenţial Arcadia Apartments Domenii.

Proiectul a fost dezvoltat în Sectorul 1, zona Domenii, pe un teren cu suprafaţa de 3 hectare. În cadrul acestuia au fost construite 520 apartamente şi 620 locuri de parcare. “Vom preda ultima etapă a proiectului după ce ieşim din starea de urgenţă. Aceasta cuprinde peste 100 de apartamente, dintre care sunt precontractate 80 de apartamente”.

De asemenea, domnia sa îşi propusese înainte de criza COVID 19 să demareze lucrările de construcţie a unui ansamblu rezidenţial din zona Ştefan cel Mare. “Proiectul este în curs de autorizare şi ne propuseserăm la începutul anului 2020 ca în toamna aceasta să demarăm proiectul. Cel mai probabil va fi amânată demararea lucrărilor până anul viitor, în funcţie de cum evoluează lucrurile”, a mai declarat pentru Investing in Property proprietarul Mobexpert.