in

UniCredit Bank se uită după noi birouri în Bucureşti. One Verdi Park, programat pentru a fi gata in trimestrul al patrulea din 2021, printre posibilele soluţii

UniCredit Bank, una dintre cele mai mari cinci bănci de pe piaţa locale intenţionează să-şi mute sediul central din zona Expoziţiei către zona Barbu Văcărescu din Capitală, potrivit datelor din piaţa imobiliară.

Printre proiectele care ar putea fi analizate de UniCredit se numără şi One Verdi Park, proiectul mixt care include atât birouri, cât şi rezidenţial şi comercial, construit de One United Properties vizavi de parcul Verdi, pe strada Barbu Văcărescu.

Proiectul One Verdi Park este format din două turnuri de 75 de metri înălţime, unul rezidenţial şi unul de birouri, alături de 2.200 mp de spaţii comerciale la parterul clădirii.

Beatrice Dumistraşcu, optimistă că piaţa imobiliară va avea o revenire în formă de V, declară pentru Investing in Property că anul acesta vor fi demarate lucrările de construire pentru următoarele două proiecte : Neo Floreasca Lake și One Peninsula. “Pregătim şi alte proiecte, fiind în prezent la nivel de documentaţii sau în autorizare”.

Proiectul One Verdi Park ar urma să fie finalizat în trimestrul al patrulea din anul 2021, după cum ne mai spune Beatrice Dumitraşcu. Iar anul acesta vor fi finalizate umătoarele trei din cele şase proiecte pe care dezvoltatorul ONE le are în construcţie:

  • ONE Herăstrău Towers, va cuprinde 148 unități locative, 5.250 mp comercial și birouri. Proiectul va fi livrat în Q4 2020
  • NEO Mamaia – 47 unități locative, cu livrare în Q3 2020
  • ONE Floreasca City – 247 unități locative, 24.000 GLA mp birouri și aproximativ 1.900 mp comercial, cu livrare în Q4 2020