in ,

GLOBALWORTH va dezvolta 830.000 mp de cladiri de birouri si spatii industriale

Globalworth, unul dintre principalii dezvoltatori si proprietari de cladiri de birouri din Romania, se va concentra in anii urmatori pe proiectele industriale si de birouri, urmand a livra 829.500 mp de spatii proiectele pe care le dezvolta in Bucuresti, Constanta si Timisoara.
In zona de birouri, grupul va continua investitiile in cladirile Globalworth Square, cu termen de finalizare in 2021, si Globalworth West, pentru care nu are estimate date de executie. Pe segmentul industrial, va continua investitiile la parcurile din Timisoara, Chitila si Constanta.
In total, Globalworth detine, direct sau prin parteneriate de tip joint-venture, terenuri cu o suprafata cumulata de 1,4 milioane de metri patrati in zone prime din Bucuresti si alte orase mari ale Romaniei, pentru dezvoltarile viitoare de spatii industriale si cladiri de birouri sau cu functiuni mixte.
“Continuam activitatile si ne propunem ca in urmatorii ani sa ne concentram pe proiectele industriale si de birouri. Totodata vom livra circa 830.000 mp de cladiri de birouri si spatii industriale in Bucuresti, Constanta si Timisoara”, mentioneaza reprezentantul companiei Globalworth.