in ,

Primarul din Titu intră pe piața rezidențială din București cu un proiect în Băneasa

Primarul orașului dâmbovițean Titu, Traian Niculae, aflat la al doilea mandat, intră pe piața rezidențială din București, cu un proiect ce urmează a fi dezvoltat în parteneriat cu familia Neagu, proprietarii benzinăriei și fitofarmaciilor Rom Star.

Viitorul proiect este amplasat în nordul Bucureștiului, în apropiere de spitalul Băneasa al rețelei Regina Maria și de lacul Băneasa, într-o zonă cu vile. De altfel, investiția va fi realizată în locul unei case cu etaj, pe un teren de aproape 2.000 de metri pătrați. Proiectul este format din patru blocuri interconectate, a câte două, trei și patru etaje, și ar putea cuprinde aproximativ 50 de apartamente, o investiție de peste 2 milioane de euro. Regimul maxim de înălţime maxim propus este Subsol + Parter + 3Etaje, respectiv Subsol + Parter + 4Etaje.

Traian Niculae este implicat în proiect, alături de soția sa, Mariana, prin intermediul firmei N.T.C Helene Impex, care gestionează și o patiserie în Titu.

Partenerul de afaceri al primarului este familia Mariana și Ion Neagu, alături de fiul lor, Eduard George, patronii Rom Star din Lungulețu, grup care gestionează o benzinărie în Lungulețu și vrea să mai construiască una în Târgoviște, care comercializează materiale de construcții, are magazine agricole în Lungulețu și Titu și dispune de o serie de spații comerciale, clădiri și terenuri arabile în Lungulețu, Titu și Târgoviște.

Familia Neagu a mai inițiat în 2018 o investiție imobiliară, alături de familia Kaduri din Israel. Peste drum de complexul Lidl și Jysk din Titu, cele două familii au început construcția unui centru comercial de 3.200 de metri pătrați. Mini mall-ul Titu Center este o investiție de circa 3 milioane de euro ce va avea o galerie de magazine, sală de conferințe, cinematograf și fast-food-uri, potrivit anunțului investitorilor.