in

ONE United Properties: Luna viitoare dăm startul construcţiei ansamblului de lux One Peninsula

One United Properties pregăteşte inceperea lucrărilor de constructie a ansamblului rezidenţial One Peninsula, pe care îl va construi pe malul Lacului Floreasca, pe un teren cu suprafaţa de aproape 26.000 mp. Andrei Diaconescu, managing partner al companiei ONE United Properties a declarat pentru Investing in Property că lucrările de construire vor fi demarate în luna mai 2020.
“Vom da startul construcţiei ansamblului luna viitoare. Deja am vândut trei apartamente din acest ansamblu şi suntem de părere că piaţa îşi va reveni la normal într-un timp relativ scurt”, subliniază Andrei Diaconescu.
Complexul va include opt cladiri DS+P+2E-3E-4E, cu un număr total de 125 de apartamente (cu 2,3 si 4 camere) şi alte dotări la nivel de ansamblu, respectiv centru comercial, club şi piscine exterioare. Sunt prevăzute, de asemenea, 289 de locuri pentru parcare, ce vor fi amenajate la nivelurile subterane ale clădirilor.
Ansamblul One Peninsula va avea o suprafaţă desfaşurată totală de 38.449 mp. Din aria totală a terenului, construcţiile vor ocupa 11.329 mp (43,6%), spaţiile verzi 7.800 mp (30%), iar circulaţiile auto şi pietonale vor ocupa 26,4% din teren, adică 6.869 mp.
Structura de rezistenţă a clădirilor va fi din beton armat, cu suprastructură din sistem structural de tip dală groasă şi infrastructura din beton armat. Pereţii exteriori vor fi neportanţi, din zidărie, cei dintre apartamente vor fi din zidărie, iar cei din interiorul locuinţelor, din gips-carton cu structură metalică.
Apartamentele vor fi dotate cu instalatii termice de incalzire, climatizare si de ventilare in grupurile sanitare.
One Peninsula va fi cel de-al saptelea santier deschis de One United Properties in Bucuresti.