in

Moștenitoarea ButanGas a primit 4 mil. euro pe un teren lângă Petrom City, pe care compania Cordia vrea sa dezvolte un ansamblu rezidential

Femeia de afaceri Veronica Gușă de Drăgan, pe locul doi in topul celor mai bogate femei din România datorită averii moștenite de la soțul său, Iosif Constantin Drăgan, a obtinut aproximativ 4 milioane de euro de la grupul ungar Cordia pentru un teren situat lângă Petrom City din București, pe care va fi construit un ansamblu rezidențial.

Compania Cordia a achizitionat terenul de circa 21.000 de metri pătrați și vrea dezvolte în loc un proiect rezidențial cu blocuri de 8 etaje, care vor avea în jur de 700 de apartamente. Planul Urbanistic Zonal a fost depus la primărie, iar acesta propune un Procent de Ocupare al Terenului de maxim 70% și un Coeficient de Utilizare al Terenului de 2,88%. Vânzarea locuințelor este preconizata în a doua parte a anului 2020 conform declaratiilor reprezentanților locali ai Cordia.

Terenul achizitionat a aparținut distribuitorului de GPL Butan Gas, coordonat de Veronica Gușă de Drăgan. Sediul social al acestei companii era la această adresă. Butan Gas mai operează în Grecia, Germania, Austria, Italia, Polonia și Serbia. Anul trecut, filiala din Romania a distribuitorului a înregistrat un rulaj de 35,5 milioane de euro, potrivit datelor comunicate la Ministerul Finanțelor Publice.

Sursa foto: Profit.ro