in

Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, lansează un nou ansamblu de clădiri de birouri

TC Capital, companie de investiții și dezvoltare de proprietăți coordonată de Ali Capa, fost acționar și director executiv al Anchor Grup, a demarat proiectul de clădiri de birouri Hyperion Towers, în urma unei renovari extinse.

Complexul este fostul Twin Tower Barba Center, care a fost cumparat de către afaceristul turc în anul 2017, ulterior fiind redenumit și modernizat. Investiția se ridică la 14 milioane euro, iar proiectul presupune două clădiri cu o suprafață închiriabilă cumulată de 40.000 mp, spații de birouri de clasă A.
Renovarea se desfasoara în două etape, prima clădire urmand a fi finalizata la finalul anului 2019, iar al doilea turn din ansamblul Hyperion Towers va fi complet modernizat în cel de al doilea semestru din anul 2020. Complexul este localizat pe Bulevardul Pipera, care a fost recent reabilitat și extins. Potrivit declaratiilor reprezentanților TC Capital, proiectul va aduce inovații comerciale importante pe piața imobiliară locală, acestea urmând să fie anunțate până la sfârșitul anului 2019.

Fiecare cladire are cate 12 etaje.

Sursa foto: Profit.ro