in

Mircea Lucescu construieste primul său ansamblu rezidențial într-o zonă imobiliară agitată a Capitalei

Antrenorul de fotbal Mircea Lucescu impreuna cu omul de afaceri Dimciu Tașu, pregătesc ridicarea unui ansamblu rezidențial cu aproximativ 200 de apartamente, spații comerciale și birouri, intr-o zona agitata a Capitalei, si anume pe malul lacului Morii din Sectorul 6, pe un teren obtinut la licitație de la Piraeus Bank.

In luna septembrie a acestui an, au obtinut certificatul de urbanism necesar pentru acest proiect, iar constructia va fi realizata cu ajutorul firmei Lake Tower, firma din care antreprenorii detin 49.9% din participatii fiecare, iar restul este impartit egal intre nepotul lui Mircea Lucescu si fiul lui Dimciu Tasu.

Pe o suprafata desfasurata de aproximativ 19.000 mp, proiectul rezidential trei cladiri lipide, cu cate 11 etaje, incluzand si doua niveluri de parcari.

Pentru acest proiect, Primăria Sectorului 6 a aprobat un Procent de Ocupare al Terenului de 40% și un Coeficient de Utilizare de 4,5.
Construcția urmează a fi ridicata pe un teren cu o suprafață de aproximativ 4.200 de metri pătrați, facand parte dintr-un lot mai mare de circa 7.000 de metri pătrați, obtinut la licitație de Dimciu Tașu în 2015. Întreaga parcelă a fost scoasă la licitatie de Piraeus Bank cu un preț de pornire de 1,5 milioane euro.

Banca a obtinut terenul prin executarea silită a firmei Ono Development, deținută de Chanan Oded Laufer, Yardeni Joshua Isaac și de sirianul Abulwahed Nour Ideen, care se îndatorasera cu 3,7 milioane de euro la Piraeus Bank pentru a construi pe acest teren un proiect rezidențial cu peste 400 de apartamente.