in

Hotelul Predeal a fost cumparat de Bookingpedia, firma cu cea mai mare tranzactie de închiriere de unități rezidențiale în scop hotelier din România

Hotelul Predeal, deținut de o firmă cu capital românesc, a fost achizitionat de firma Bookingpedia, avându-i ca acționari pe Andreea Achiței, Iulian Achiței, Bogdan Achiței și Georgiana Tănase. Bookingpedia este firma careia BCR i-a inchiriat, la finalul anului trecut, 132 de apartamente rămase nevândute în complexul rezidențial de lux Silver Mountain din Poiana Brașov și pe care le-a transformat în unități de cazare de patru stele.

Hotelul Predeal are 55 de camere și este clasificat ca avand două stele.

“L-am cumpărat pentru că este un hotel de tradiție, care merită să fie pus în valoare și, de aceea, vrem să-l scoatem din din conul de umbră în care intrase în ultimii ani”, a declarat Andreea Achiței.

Renovarile deja au inceput si se preconizeaza investitii de circa 2 milioane de euro. Acesta se va redeschide in iunie anul viitor si va avea un alt nume. De asemenea, va fi clasificat la trei/patru stele si va detine piscine, sala de conferinte si lift panoramic exterior.

“Vom începe să vindem din decembrie vacanțe în acest hotel, cu începere din luna iunie. Vor fi prețuri promoționale pentru deschidere. Predealul este o zonă cu potențial, unde merită să investești, o zonă cu istorie și tradiție. Mizez pe dezvoltarea turismului în zonă”, a mai declarat Andreea Achiței.