in

Impact solicita Primariei Capitalei aprobarea pentru PUZ-ul extinderii Greenfield şi acceseaza un credit de 20 mil. euro pentru continuarea dezvoltării Luxuria

Impact, singurul dezvoltator imobiliar lista la Bursa de la Bucuresti, a depus la Primăria Capitalei o cerere, solicitand aprobarea PUZ-ului pentru extinderea ansamblului rezidential Greenfield pe un teren de 281.700 mp din jurul actualelor cartiere ale proiectului Greenfield, pe care va construi circa 13 blocuri cu o suprafață de 130.000 mp, căi de circulație de 41.700 mp și spații verzi de circa 25.000 mp.
Blocurile vor avea maxim 10 etaje, iar 6000 mp au fost donate catre Romsilva.

Compania a accesat, prin Bergamot, compania care dezvoltă proietul rezidențial Luxuria, un credit de 20,6 milioane de euro de la UniCredit Bank, pentru finalizarea fazei A a proiectului Luxuria Domenii Residence, care va fi construit pe un teren din strada Aviator Popișteanu  Sector 1, București.

Obtinand acest credit,  compania va finanta doar 35% aceasta faza a proiectului, restul de 65% fiind acoperite de banca.

În acest an, va fi finalizat Ansamblul Platanilor, cea de-a treia fază de dezvoltare a cartierului Greenfield, prin predarea ultimului stoc de 192 apartamente. Finalizarea Greenfield este prevazuta pentru anul 2028, iar suprafata totala va fi de 60 de ha.