in

Constructia U Center, demarata de Geo Margescu impreuna cu Forte Partners

Forte Partners a demarat proiectul de birouri U Center, situat pe bulevardul Serban Voda. Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de 63.000 mp.

Simultan, Forte Partners este in derulare cu proiectele de birouri de pe Calea Victoriei, Matei Millo si Tandem, si cu proiectul rezidential din cartierul Aviatiei, Aviatiei Park, care cuprinde 371 de apartamente. De asemenea, Geo Margescu isi doreste dezvoltarea unor proiecte rezidentiale destinate exclusive inchirierilor.

Proiectul fratilor Jabra si Geo Margescu, detinatorii Forte Partners, de pe calea Serban Voda, care se afla in apropiere de statia de metrou Tineretului, este evaluat la suma de 200 milioane de euro atunci cand va fi finalizat.

De asemenea, compania a inceput si lucrarile pentru cladirile Matei Millo si Tandem, asa numitul Sector 0 din centrul Capitalei.

„Lucrările la proiectul Matei Millo, o clădire de birouri cu nouă etaje, au fost demarate în ianuarie 2019, iar lucrările de dezafectare a vechii clădiri Tandem au fost demarate recent”, a declarat Geo Mărgescu.

Matei Millo, clădire de birouri în valoare de 40 de milioane de euro, a primit certificarea BREEAM Excellent. Avem în vedere, în dezvoltarea proiectelor Matei Millo și Tandem, toate caracteristicile clădirilor moderne de birouri, printre care se numără  eficiența energetică, grija pentru comunitatea locală și bunăstarea angajaților care vor lucra acolo”, a mai declarat acesta.

Sectorul 0 se doreste a fi destinat atat companiilor, cat si celor care au demarat o afacere pe cont propriu.

Am lansat acest proiect, Sector 0, ca un fel de nou sector al Bucureștiului, în încercarea de a revitaliza zona centrală. Am fi încântați dacă am mai găsi clădiri sau terenuri în zonă, dar e foarte greu, mai ales când vine vorba despre terenuri”, explică Geo Mărgescu.

Cladirea de birouri Matei Millo are ca termen de finalizare al treilea trimestru al anului 2020, iar cladirea Tandem are ca termen luna decembrie a anului 2021.