in ,

Cersanit își extinde portofoliul existent cu baterii noi din colecția MILLE

Cersanit își mărește continuu oferta pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor cu produse și soluții inovatoare în ultimele tendințe, caracterizate nu doar prin estetică, ci și prin funcționalitate și grijă pentru mediu.

Ca răspuns la așteptările tot mai mari ale consumatorilor care caută soluții complete și funcționale, Cersanit prezintă noile colecții de baterii pentru baie: INVERTO, CREA, CITY, MODUO, BRASCO, CERSANIA și își extinde portofoliul existent cu baterii noi din colecția MILLE. Fiind liderul incontestabil pe piața echipamentelor de baie, brandul oferă acum soluții complete pentru orice tip de baie, nu doar prin libertatea de amenajare pe care o oferă, ci și prin îmbinarea de forme simple și moderne, cu elemente unice, completate de un set de inovații care sporesc confortul. În acest fel, alegerea elementelor din baie (vas w.c., lavoar, bideu, mobilier) și a bateriilor de baie nu a fost niciodată mai ușoară și mai convenabilă.

Oferta Cersanit vine în întâmpinarea fiecărui consumator cu o soluție completă care să răspundă perfect nevoilor sale individuale. Oferta cuprinde produse care se potrivesc oricărei cerințe, de la bideu, lavoar, cadă de duș, baterii de baie și seturi de duș clasice și încastrate, la coloane de duș și dopuri de lavoar.

„Ne mărim constant portofoliul și tipurile de produse, adăugând colecții, modele și tehnologii noi în toate categoriile produselor noastre, pentru a oferi consumatorilor modele inovatoare. Motivul extinderii gamei noastre de produse a fost acela de a oferi clienților o opțiune completă de echipamente de baie, fiecare cu un concept de design propriu, inclusiv la categoria de baterii. Estetica unică, funcționalitatea surprinzătoare și grija pentru mediu sunt valori care stau la baza afacerii noastre, iar gama de baterii și accesorii pentru baie nu fac excepție. Oferta noastră asigură fiecare client că poate găsi o soluție completă care să răspundă perfect nevoilor sale. În ceea ce privește viitorul, plănuim să extindem oferta cu baterii cu senzor, baterii medicale și baterii cu acționare prin apăsare” a declarat Janos Lupaș-Țicu, Director Divizie South Europe Cersanit.

Tehnologie adaptată nevoilor dumneavoastră

Bateriile de baie Cersanit se remarcă prin numărul de tehnologii de care dispun. Combinația de soluții de ultimă generație cu designul modern oferă confort sporit la fiecare utilizare a băii. Astfel, Funcția Easy Clean, coloanele de duș cu baterii termostatice, sistemul Safe Touch, baterii încastrate – o noutate absolută – sunt doar câteva din inovațiile din portofoliul Cersanit. Toate produsele sunt Eco Friendly și sunt echipate cu Aerator Cersanit Water Save, care permite obținerea unui jet de apă puternic, fără deschiderea robinetului la maximum, reducând consumul de apă cu 40-60%. Această soluție este atât ecologică, cât și economică pentru orice tip de baie modernă.

Fie că sunteți în căutarea unui nivel superior de eleganță, a unui design modern minimalist, noile colecții de baterii pentru baie: INVERTO, CREA, CITY, MODUO, BRASCO, CERSANIA, MILLE oferă soluții complete, inovative, tehnologii durabile și libertate de amenajare!

Despre Cersanit

Cersanit este unul din jucătorii de top din Europa cu o istorie de peste 30 de ani, pentru echipamente de baie. Cersanit are 10 fabrici în toata Europa, UA, RUS, iar una dintre ele în România, la Roman, care are peste 700 de angajați. Datorită multor ani de experiență și utilizării celor mai noi tehnologii, brandul oferă clienților săi soluții complete, gata de utilizare, care combină funcționalitatea, confortul, calitatea și stilul rafinat. Cersanit are o gamă largă de categorii de produse pentru baie constând în obiecte sanitare (ex – lavoare, vase w.c. compact și suspendate, bideuri) căzi, cabine de duș, mobilier de baie, baterii, precum și gresie și faianță, care fac posibilă amenajarea unui interior de baie de la A la Z. Brandul oferă sfaturi pentru amenajarea optimă a interiorului, propunând soluții ușor de utilizat, atât în faza de decorare cât și pe perioada utilizării.