in ,

Colin C. Lovering lansează cartea „A Day In the Life of Exceptional Sales”

Joi, 10 iunie, ora 17:00, va avea loc lansarea online a cărții „A Day In the Life of Exceptional Sales”, de Colin C. Lovering. Autorul va împărtăși din experința acumulată de-a lungul unei cariere de succes în domeniul vânzărilor. Discuția va fi moderată de Paul Renaud va fi în limba engleză.
Evenimentul va fi transmis live pe paginile de Facebook Cărturești.
Colin C. Lovering şi-a petrecut copilăria ȋn zona rurală Herefordshire, din Anglia, după care a urmat o carieră de succes ȋn vânzări, un domeniu ȋn care a ocupat de-a lungul timpului funcţia de manager senior precum și alte poziții. Cartea sa, „A Day in the Life of Exceptional Sales Professionals”, publicată recent, este o sursă de inspiraţie care reflectă experienţa acumultată pe parcursul vieţii profesionale, succesul şi provocările care l-au condus ȋntr-o călătorie ȋn jurul lumii, plină de aventuri, care continuă și în prezent.
A locuit, de asemenea, ȋn Franţa şi SUA, unde a predat cursuri şi sesiuni de training pentru sute de profesionişti şi manageri de vânzări din Canada, China, Africa de Sud, Europa, SUA şi Orientul Mijlociu. Din 2009 locuieşte ȋn România, și este, de asemenea, susținător al mai multor fundaţii caritabile implicate ȋn protejarea mamelor şi a copiilor abuzați, a persoanelor fără adăpost şi în lupta împotriva traficului de adulți şi copii.