in ,

ATRIA Urban Resort avansează lucrările pentru Faza III, unele clădiri deja la înălțimea finală P+4

“Noua etapă a proiectului va integra aceleași ingrediente pe care le-am folosit și la primele două Faze cu ceva mirodenii în plus!”

“Cel mai fericit ansamblu rezidențial, unde rezidenții contribuie ei înșiși la dezvoltarea unei comunități solide pentru o viață mai bună”, așa cum este descris proiectul Atria Urban Resort, are în spate o echipă perfect sudată care pun zilnic energia, timpul și creativitatea la conturarea proiectelor. Promovând lucrul în echipă, Atria ne dezvăluie o imagine pe care, de cele mai mult ori, o catalogăm ca fiind mai puțin “de impact”, întrucât produsul finit are, practic, ultimul cuvânt de spus. Nimic mai adevărat, însă deschiderea spre a-i cunoaște pe cei care dau viață produsului finit, oferă un plus de încredere în fața clientului și arată că în spatele oricărui produs de succes stă o echipă de succes.

Sursa: Atria Urban Resort

Și, pentru că fiecare proiect sau produs poartă amprenta celor care participă la ea, Atria Urban Resort translatează în practică principiul potrivit căruia prin promovarea unui mediu susținător rezultatul va fi dominat de aceeași mentalitate pozitivă. Oamenii din echipă lucrează la un obiectiv comun dar, în același timp, fiecare membru este încurajat să aibă propriile obiective. Astfel, echipa înțelege imaginea de ansamblu și valoarea pe care ei o adaugă obiectivului comun.

Această imagine arată o parte din echipa Atria, la care se adaugă și partenerii de la EVERGENT Investments. Împreună cu contractanții și colaboratorii proiectului Atria Urban Resort își continuă parcursul spre dezvoltarea zonei de Nord Vest a capitalei. Faza III a proiectului rezidențial promite 350 de apartamente, construite “eco-friendly”, cu o rată de eficienţă energetică definită de standardele nZEB. Această fază are un sistem propriu de panouri solare pentru prepararea apei calde menajere, asistat de centrala termică din apartament, iar în fiecare locuință va exista şi o unitate de ventilare cu recuperare de căldură. Conform unui comunicat transmis redacției, aproape 15% dintre apartamentele ce vor fi construite sunt precontractate în prima zi de la lansarea vânzărilor.

Faza III a proiectului va cuprinde apartamente de tip studio (37-45 mp utili), precum şi apartamente cu 2 camere (52-61 mp utili), 3 camere (67-83 mp utili) şi 4 camere (87-100 mp utili). Modelele acestor apartamente variază, punându-se accent, în primul rând, pe îndeplinirea nevoilor cumpărătorilor. Dorințele lor sunt, de asemenea, respectate prin diversitatea tipurilor de spații, Atria Urban Resort punând la dispoziție terase de până la 21 mp şi grădini de până la 55 mp, cu logie sau balcon, cu bucătărie deschisă sau închisă, etc.

Sursa: Atria Urban Resort

Reperul cel mai important pe care se axează această fază este respectarea standardul nZEB. Indicii de respectare a acestui standard conduc spre minimizarea consumului suplimentar de energie. Astfel, sistemele ce urmează a fi montate permit înlocuirea aerului din interior cu un aport de aer proaspăt din exterior printr-un proces denumit “transfer de energie”, astfel încât căldura din aerul de ieşire este folosită pentru a ridica temperatura aerului din exterior pe măsură ce intră în casă. Alți factori decisivi în eficientizarea consumului sunt: utilizarea materialelor de construcții de înaltă calitate (pentru închiderile exterioare se va folosi sticlă exterioară de protecție 4S).

În același context, fiecare apartament va beneficia în continuare de centrală termică proprie, utilitățile fiind contorizate la furnizorii de utilități.

Cât despre parcări, Atria Urban Resort își menține structura cu care ne-a obișnuit, și anume amenajarea spațiului la suprafață, în conformitate cu standardele de sustenabilitate.

Încă din faza de proiectare, Atria Urban Resort s-a vrut un astfel de loc, unde rezidenții se pot bucura de spații verzi impresionante, unde să primeze natura, florile să coloreze cartierul, iar copacii să ofere umbra și răcoarea atât de necesare și de căutate în zilele toride de vară. Cei de la Atria plantează un arbore pentru fiecare apartament construit, ca apoi să invite rezidenții pentru a-și boteza propriul pom. De altfel, plimbându-te prin complex, poți citi plăcuțele cu numele dăruit: Maya, Copăcel, Groot, Fifi, Latakia și Norocel…

Și, pe lângă curțile comune, cu spații libere, ample și verzi, care se întind pe 75% din suprafața complexului, unde parcurile au piscine și sunt amenajate cu flori, arbuști și copaci, Atria oferă rezidenților săi ceva ce cu greu găsesc în altă parte – și anume, grădini proprii. De aceea, cele mai căutate și apreciate apartamente din complex sunt cele situate la parter, în pofida tendinței generale de evitare a acestora.