in ,

SKANSKA vrea să-şi menţină toate şantierele deschise în perioada crizei Covid-19

Grupul suedez Skanska, ce are in constructie doua cladiri de birouri in Romania a precizat ca vrea sa mentina deschise toate santierele pe intreaga perioada a crizei generate de pandemia de coronavirus. In acest sens, compania a implementat masuri suplimentare de siguranta pentru toti lucratorii de pe santiere.
Skanska are deschise situri de constructii in tarile nordice, Marea Britanie, SUA, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria si Romania, si peste 35.000 de angajati.
In Romania, compania are planuri sa deschida doua noi santiere, pentru constructia cladirii de birouri Equilibrium 2 si demararea unui nou proiect in Bucurestii Noi.
“Masurile pe care le-am luat au ca scop protejarea oamenilor si prevenirea raspandirii virusului. Mai exact, la inceputul lunii martie, la nivel de grup a fost instituita o interdictie internationala de calatorie, care se aplica tuturor celor 35.000 de angajati din toate tarile. Am solicitat angajatilor sa-si desfasoare intalnirile prin intermediul instrumentelor digitale si reamintim mereu lucratorilor sa respecte o igiena buna pe santiere, in special in ceea ce priveste spalarea mainilor. Nu in ultimul rand, am cerut colegilor care prezinta chiar simptome usoare de boala sa ramana acasa”, precizeaza reprezentantii grupului Skanska.