in

Grand Development, coordonată de Ionuț Nicolescu, semnează cu Radisson Hotel Group pentru un resort cu vile lângă Brașov

Sursa: Profit.ro

Compania de dezvoltare imobiliară Grand Development, fondată și coordonată de antreprenorul Ionuț Nicolescu, a încheiat un parteneriat cu Radisson Hotel Group, prin care grupul hotelier internațional va deschide primul resort cu vile de cinci stele din România, sub brandul de vârf Radisson Blu.

Deschiderea Radisson Blu Grand Mountain Resort, Brașov, este programată pentru trimestrul patru din 2026, proiectul urmând să fie format din 46 de vile individuale și alăturate tip chalet scandinav, precum și 20 de camere de hotel, toate unitățile de cazare clasificate la cinci stele. ”Vedem un potențial imens pe piața din România. Ne folosim de experiența noastră în domeniul ospitalității pentru a construi hoteluri și spații de cazare în destinații atractive pentru vacanțe. Acest nou și unic proiect Radisson Blu, amplasat într-o destinație montană atât de căutată, reprezintă completarea perfectă pentru portofoliul nostru existent în România și va oferi oaspeților noștri o varietate mare de opțiuni”, a declarat David Jenkins, Vice President Business Development Radisson Hotel Group.

 

Alături de Ionuț Nicolescu, consultantul imobiliar Cremona Maria – Andrei este coproprietar al Grand Development, după o experiență de peste 15 ani pe piața rezidențială locală, perioadă în care a consiliat proiecte cu peste 20.000 de locuințe și a intermediat tranzacționarea a peste 6.000 de locuințe noi. În total, Cremona Maria – Andrei a gestionat proiecte imobiliare de referință din București, Brașov și Constanța cu o valoare totală de peste 500 de milioane de euro. În cadrul echipei de dezvoltare a fost cooptat și Alexandru Boghiu, partener fondator al Mavers Wealth Management, o firmă de capital de risc axată pe susținerea antreprenorilor excepționali din sectoarele digitale. Cu 20 de ani de experiență în servicii de consultanță și control al investițiilor, Alexandru Boghiu și-a perfecționat expertiza în companii precum PriceWaterhouseCoopers, Contrast Management Consultants și CBRE. Grand Development a beneficiat și de sprijinul lui Mircea Drăghici, managing partner la Est Hospitality, unul dintre cei mai experimentați consultanți din industria ospitalității, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața de profil, primul roman absolvent al programului MBA de la Ecole Hoteliere de Lausanne (2007), cea mai prestigioasa universitate de profil din lume.

 

În România, există trei hoteluri Radisson Blu, în București, Brașov și Cluj – Napoca. În total, Radisson Hotel Group are șapte hoteluri cu 1.657 de camere existente sau în curs de dezvoltare în România, prin intermediul mărcilor Park Inn by Radisson, Radisson și Radisson Blu. Grand Development este o companie de dezvoltare imobiliară fondată și coordonată de Ionuț Nicolescu, co-fondator SVN Romania și al Meta Estate Trust, companii din al căror acționariat a ieșit în 2023.