in ,

Romanian Property Awards este Partener Media la Garden Event, cea mai importantă petrecere de business a verii, organizată de Camera de Comerț Româno-Britanică

Comunicat de presă transmis

Camera de Comerț Britanic-Română își continuă tradiționalul Garden Event și în 2024, planificând o seară de neuitat de networking, muzică live și băuturi gustoase la Garden Networking Event, care va avea loc pe 11 iulie în frumoasa grădină a Hotelului Crowne Plaza, începând cu 18:00. 

Va fi un eveniment dedicat networking-ului, deoarece reunește peste 150 de invitați din comunitatea vibrantă de profesioniști și lideri din industrie a Camerei. Este o oportunitate perfectă pentru oaspeți de a crea noi conexiuni, de a face schimb de idei și de a explora oportunități de colaborare într-o atmosferă plăcută de vară! 

„Suntem încântați să găzduim Evenimentul Anual al Grădinii încă o dată”, a declarat Mădălina Ciinaru – Șefa Birourilor BRCC București. “Acest eveniment celebrează importanța comunității și a colaborării în lumea afacerilor. Așteptăm cu nerăbdare să primim noi fețe și să ne reconectam cu afacerile, continuând parteneriatul nostru cu membrul nostru Crowne Plaza Bucharest. Angajamentul nostru de a organiza întâlniri și evenimente de calitate pentru comunitatea noastră este un prioritate continuă pentru echipa noastră.”

Vă vom primi cu ritmul muzicii live, creând o ambianță de eleganță și emoție sub cerul liber. Indiferent dacă ajungeți din urmă cu conexiuni populare sau întâlniți oameni noi, melodiile încântătoare vor crea fundalul perfect pentru conversații semnificative și interacțiuni memorabile. Dorim să le mulțumim partenerilor noștri pentru că au făcut posibil acest eveniment și că au sprijinit BRCC!


Despre Camera de Comerț Britanică Română

Camera de Comerț Britanică Română este cea mai importantă organizație condusă de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. Misiunea noastră este să facilităm și să creștem comerțul dintre aceste două țări prin dialog între afaceri.

Camera de Comerț Britanică Română joacă un rol influent în crearea și susținerea unui mediu în care liberul schimb și investițiile înfloresc. Prin facilitarea parteneriatelor și cu o rețea extinsă de membri corporativi și individuali influenți, Camera de Comerț Română Britanică oferă resursele, cunoștințele și suportul infrastructurii vitale companiilor din Marea Britanie pentru a profita la maximum de oportunitățile emergente în România și pentru companiile românești. pentru a face afaceri pe piețele consacrate din Marea Britanie.

Înființată în 1998, BRCC este o organizație independentă, deținută în întregime de membrii săi, cu birouri în Londra, București, Cluj și Timișoara.


Event Partners:

Silver Partner: Tiriac Auto, Dacris, Vodafone

Bronze Partner: Groupama , Christian Tour, Pendl & Piswanger Romania, Doctor SKiN, SAMEDAY

Furniture Supplier Partner: Omifa

Mobility Partner: Blue

Official Water Partner: Nazzuro Aqua

Supporting Partners: Regina Maria, Franuí , Frenvi, Ameli Flowershop , Crowne Plaza Hotel, Nuii, Natural Paris, Angeline Cake Boutique

Beer Partner: Ursus Breweries

Media Partners: Nine O’Clock, The Diplomat Bucharest, Business Mark, Financial Intelligence , Business Review , Oameni si Companii, Romanian Property Awards