in ,

VIDEO: Destiny Park, în parteneriat cu HILS Development, pentru “o lume construită de copii”

Proiectul Destiny Park, în parteneriat cu unul dintre cei mai importanți dezvoltatori români, HILS Development, a deschis porțile unuia dintre cele mai mari parcuri tematice din România.

În cadrul parteneriatului, prin proiectul Viitorul construit de copii, HILS Development lansează în Destiny Park o experiență de constructor pentru copii. Copiii vor avea ocazia să experimenteze meseriile de constructor la înălțime, zidar și lucrător pe macara, prin care își vor dezvolta manualitatea, motricitatea, responsabilitatea și abilitățile de lucru în echipă. Experiența va fi disponibilă permanent la Destiny Park.

Inițiativa face parte din pilonul strategic de implicare în comunitate prin educație al HILS Development și vine în completarea universului Destiny Park, locul în care copiii învață prin joacă și dobândesc abilități importante pentru dezvoltarea lor.

YouTube player

“La Destiny Park, compania noastră (HILS Development) îi învață pe copii ce înseamnă să fie un constructor. Fiecare dintre ei va fi echipat adecvat, deoarece siguranța este o prioritate pentru noi. Activitățile la care vor lua parte sunt special concepute în scopul dezvoltării multor abilități.” a declarat Iulia Iana, Head of Marketing HILS Development.

“În lumea noastră magică, din orașelul copiilor din Băneasa, îi așteptăm pe cei mici să vină, să învățăm distrându-ne, într-o vacanță minunată împreună. “, a declarat Ana Maria Pascaru, Marketing Director Destiny Park.

Proiectul a fost lansat oficial la data de 19 iunie, iar de atunci, micii strategi ai viitorului îi calcă pragul, sub atenta îndrumare a specialiștilor și a părinților.