in ,

Carmen Micu, CEO & Founder ENVISIA – Boards of Elite, invitata mini-seriei “Legile Afacerilor” din această seară

Emisiune oferită de HILS Development și Delta Studio

Mini-seriile edițiilor “Legile Afacerilor” ce au avut drept protagoniști pe Simona Pirtea, una dintre cele mai cunoscute avocate din România, cu o implicare activă în peisajul de business din România și invitații ei, nume recunoscute, key people ai unor companii cu ecou, au ajuns la final. Printre invitați s-au numărat: Sorin Preda, Founder & CEO Global Vision, Jerome France, CEO EMI Group, Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MasterBuild.

În prim-planul tuturor edițiilor speciale a fost business-ul de familie. Despre practici globale, experiență internațională, curaj, etică și asumare în business se va discuta și în această seară, începând cu ora 21:30, live, pe Profit NEWS TV.

Alături de Simona Pirtea și Andrei Cristea, studioul Profit News o va găzdui pe cea care a fondat prima școală de afaceri din România, Carmen Micu.

Director Independent Non-Executiv, precursor în domeniul educației dedicate membrilor în consilii de adminstratie, Carmen este fondator și membru al boardului primei Școali de Afaceri din România destinată profesionalizării rolului membrilor în consilii de administrație: ENVISIA-Boards of EliteExecutiv cu peste 25 de ani de experiență în strategie, marketing și comunicare, având roluri regionale și globale, Carmen acoperă o serie de industrii, de la FMCG la farma și media și publicitate. Ea este CEO Envisia și lector principal pentru Strategie și Evaluarea consiliului de administrație, în cadrul programului Guvernanță Corporativă care Creează Valorare și conduce Envisia Board Design Profiling. Carmen a fost și face parte din mai multe consilii formale precum: Omnicom Media Group România, PWN, IASE și este certificată Hogan Psychological Assessment Systems.

În prezent, Carmen este președintele Consiliului de administrație al Asociației Internaționale pentru Economie Durabilă, o organizație globală care a preluat conducerea în stabilirea standardelor de certificare în educația pentru durabilitate.

Așadar, vă invităm să urmăriți ultima ediție din această mini-serie dedicată business-urilor de familie, în această seară, începând cu ora 21:30, pe Profit NEWS TV.

Emisiunea poate fi urmărită și în online, accesând: www.profit.ro/live