in

Doi avocați investesc 3,6 milioane de EUR într-un club de agrement

O nouă atracție selectă se pregătește pe Strada Fabrica de Glucoză din București.

Avocații Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea, cunoscuți pentru achiziții de drepturi litigioase și pentru terenuri retrocedate, pregătesc lansarea unui club de agrement select, cu săli de fitness și piscină interioară.

Proiectul situat într-una dintre cele mai dinamice zone din București, devine un punct de reper pentru cei ce caută relaxare și recreere într-un cadru rafinat. Cei doi avocați, poartă discuții cu One United Properties, în vederea încheirii unui parteneriat de dezvoltare a lucrărilor.

Lângă terenul în discuție, One United Properties a fost autorizat să construiască peste 600 de apartamente în cadrul ansamblului One Lake Club, cumpărat de la omul de afaceri, Ion Țiriac. Aceștia au autorizat și proiectul One High District, ce va avea alte 786 de apartamente, ce vor fi construite pe un teren achiziționat de la Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea.
Cei doi avocați au mai licitat în zonă, în ultimii ani, proprietăți cu o valoare de peste 35 de milioane de euro către Kaufland, frații Răzvan și Bogdan Ghiță, printre alții.

În acest moment, în zona Fabricii de Gluză, sunt anunțate alte cinci proiecte rezidențiale considerabile concepute de Sorin Crețeanu, Gabriel Popoviciu, Ștefan Kopany și One United Properties, cu un total de 3.200 de apartamente.

Finalizare acestui proiect exclusivist, nu doar că va dezvolta imaginea zonei ca un mediu modern și atractiv pentru afaceri și pentru relaxare, ci va arăta cum singergia dintre expertiza jurdică și cea a dezvoltării imobiliare poate stârni proiecte de succes și cu impact pozitiv.

Potrivit Profit.ro