in ,

Radisson Blu vine alaturi de Mogotel in proiectul dezvoltat de Monarc Properties la malul marii

Comunicat de presa

Mogotel, lider in industria ospitalitatii din Europa de Est anunta semnarea unui parteneriat strategic cu dezvoltatorul Monarc Properties pentru deschiderea primului proiect de resedinta de marca a unui lant hotelier international la Mamaia. Acest proiect de tip resedinta de marca va fi operat sub brand-ul Radisson Blu, ca parte a lantului international hotelier de lux cu acelasi nume. Noul proiect al celor de la Monarc Properties este compus din partea de hotel cu 230 de camere, iar cele 102 apartamente compun zona resedintei de brand. Proiectul va include facilitati de top cum ar fi un centru de conferinte ultramodern, spa, sala de fitness, piscina interioara si exterioara, precum si restaurante de lant international.  

ÔÇťAstazi marcam un moment istoric pentru litoralul romanesc prin anuntul primului hotel international Radisson in MamaiaÔÇŁ, a declarat Alexandru Manea, CEO Monarc Properties. ÔÇťAcest proiect ambitios, operat de Mogotel si dezvoltat de Monarc Properties va transforma regiunea oferind standarde de excelenta si atragand turisti din intreaga lume. Sprijinul constant al autoritatilor locale denota increderea totala manifestata in cadrul acestui proiect.ÔÇŁ┬á┬á

ÔÇťSuntem incantati sa anuntam extinderea prezentei Mogotel in Romania prin semnarea Radisson Blu Mamaia, primul nostru hotel din pitorescul si istoricul oras ConstantaÔÇŁ, a declarat Robert Esanu, director Dezvoltare Mogotel. ÔÇťAmplasarea ideala si accesul facil in cele mai populare localuri din nordul statiunii fac din hotelul nostru alegerea perfecta. Ne angajam sa oferim oaspetilor experiente de neuitat transformand aceasta proprietate in destinatia potrivita atat relaxarii la piscina privata, experientelor culinare deosebite, cat si activitatilor nautice pe lacul Siutghiol. In plus, vom pune la dispozitie cea mai are sala de conferinte din Constanta, ideala pentru evenimente corporative, seminare, workshopuri si evenimente speciale. Pentru noi primeaza ospitalitatea si serviciile de prima clasa creand astfel experiente memorabile pentru oaspetii nostri. Fiind amplasat in nordul statiunii Mamaia, oaspetii au totodata acces imediat in cadrul celor mai populare cluburi.ÔÇŁ┬á

Procesul de selectie a operatorului hotelier a fost coordonat cu sprijinul lui Mircea Ioan Draghici, managing partner al Est Hospitality Consulting. Mircea are o experienta de peste 23 de ani in domeniul ospitalitatii avand expertiza in operatiuni hoteliere, consultanta si implicare la nivel asociativ. Mai mult decat atat, Mircea s-a alaturat echipei astfel incat acest proiect sa beneficieze de intreaga sa expertiza si pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate si inovatie in dezvoltarea hoteliera. 

Incredere in dezvoltarea statiunii Mamaia 

Desi dezvoltarea statiunii Mamaia din punct de vedere urbanistic a fost controversata, apetitul investitorilor strategici ramane in continuare crescut. Aparitia lanturilor hoteliere internationale de lux in proiecte de anvergura confirma potentialul turismului de calitate din statiunea Mamaia. 

Despre Radisson Blu 

Radisson Blu este un brand hotelier de lux a 275 de hoteluri in 50 de tari renumit pentru servicii de calitate si design elegant. Cu locatii in intreaga lume, Radisson Blu se angajeaza sa ofere oaspetilor sai confortul si rafinamentul necesare pentru a crea experiente memorabile.  

Despre Mogotel 

Mogotel, operator hotelier a 23 de hoteluri in noua tari cu sediul in Letonia este cunoscut pentru oferirea de experiente de ospitalitate exceptionale in Europa de Est. Cu o retea extinsa de hoteluri in Letonia, Estonia, Lituania, Bulgaria, Germania, Ungaria si Romania, Mogotel continua sa isi extinda prezenta si sa ridice standardele industriei hoteliere. 

Despre Monarc Properties 

Monarc Properties este o companie de dezvoltare imobiliara specializata in dezvoltarea de proiecte hoteliere si rezidentiale de lux. Cu proiecte in Bucuresti, Brasov si Mamaia, Monarc Properties isi propune sa redefineasca standardele in dezvoltarea imobiliara urbana si de destinatie. Fondata de familia Manea, compania Monarc Properties este sustinuta atat de un grup de investitori din zona privata, cat si de zona institutionala din Europa. 

 

Contact 

Pentru mai multe detalii despre noul proiect Monarc Properties vizitati www.monarc.ro.