in , , ,

De la proiecte de renume, la academia de suflet. Legile Afacerilor – Andrei Corobea, Director de proiect la ONE UNITED Properties

Emisiune oferită de HILS Development

Emisiunea de seara trecută, a adus în prim planul telespectatorilor, un invitat special, pe Andrei Corobea, director de proiect la ONE UNITED Properties și owner al comapniei EVA BUILD. Este omul din spatele celor mai importante proiecte, dar și înființător al propriei academii, Academia Corobea.

Subiectul abordat în emisiune a fost cel despre începuturile carierei sale, proiecte de renume construite, printre care și cel de suflet, Academia.

Firmele de construcții din România, exceptându-le pe cele implicate în proiecte strategice și de infrastructură, excepțiile fiind moșteniri dinainte de 89’, care vin la pachet cu mentalități anacronice ca orice regulă ce tinde să devină postulată.

Povestea lui Andrei Corobea începe din anul 2018, când a intrat în echipa ONE UNITED Properties, iar primul său proiect a fost ONE Mircea Eliade, ce l-a trecut cu greu, cu o serie de provocări la acel moment.

Misiunea proiectului de suflet, Academiei Corobea este de a contribui la dezvoltarea liderilor din domeniul construcțiilor, cultivând o nouă generație de manageri de proiect, printr-un curriculum riguros și practic, concentrat nu doar din punct de vedere tehnic, ci și etic și managerial.

Printre temele discuției s-au aflat răspunsuri la întrebări precum: Dacă nu era oportunitatea ONE UNITED ar mai fi rămas în acest domeniu Andrei Corobea? Dar și răspunsul acestuia la întrebarea dacă ar fi făcut construcții în locul oportunității ONE.

Vă invităm să urmăriți așadar emisiunea integrală, în link-ul de mai jos:

YouTube player