in ,

Parteneriatul dintre SMA Real Estate Kluster și Fabrica de Profile – o nouă abordare în comunicarea de real estate

Comunicat de presă transmis

SMA Real Estate Kluster devine din această vară partenerul de comunicare al Fabricii de Profile, o companie românească cu experiență de peste un deceniu în personalizarea spațiilor comerciale sau rezidențiale, atât clădiri noi, dar și cu istorie.

Pentru specialiștii de comunicare din SMA Real Estate Kluster, parteneriatul cu FDP aduce nu doar o extindere a portofoliului, ci și o provocare în ceea ce privește comunicarea pentru această nișă din industria real estate.

“De peste 10 ani, Fabrica de Profile creează ‘detalii’. Am pornit businessul convinși fiind că ceea ce facem noi este să oferim spațiilor personalitate, echilibru și multă armonie. În fiecare zi, prin fața noastră trec poate sute de imagini, zilnic trecem pe lângă zeci de locuri, uneori ne rămân în minte, alteori nu, dar cu siguranță nu uităm o casă cu ferestre frumoase, un spațiu cu arhitectură inovativă. Până la urmă, despre asta sunt detaliile noastre: creativitate, unicitate, curaj și armonie. Dacă noi suntem creatori de vizual, avem nevoie și de un comunicator profesionist, creator de cuvinte frumoase. Ne bucurăm că viziunea noastră va putea fi comunicată de o echipă profesionistă cum este echipa SMA Real Estate Kluster”, declară Dan Panciu, CEO Fabrica de Profile.

SMA Real Estate Kluster va coordona inițiativele și campaniile de comunicare corporate FDP, fiind nu doar un partener de comunicare, ci și un promotor al curajului și inovației într-un domeniu de nișă.

„Colaborarea cu Fabrica de Profile va fi axată pe comunicarea detaliilor care fac diferența. Detaliile contează, ele evidențiază și dau personalitate. Când nimeni nu mai poate inventa roata, cineva trebuie să găsească moduri creative de a comunica firescul. Credem în parteneriatul cu FDP, tocmai pentru că ne unesc aceleași valori. Urăm bun venit echipei Fabrica de Profile în portofoliul nostru de antreprenori care construiesc cu pasiune, viziune și atenție la detalii”, spune Bogdan Grigoraș, coordonator Departament PR Șerban & Musneci Associates.

 

Despre SMA Real Estate Kluster

Șerban & Musneci Associates este unul dintre liderii pieței de servicii de comunicare strategică integrată și public affairs din România și este fondată Roberto Musneci și Alex Șerban.

Agenția oferă și servicii precum management reputațional, business information, digital sau compliance services. Șerban & Musneci Associates acoperă, prin serviciile sale, o gamă mare de industrii, de la cea farmaceutică, la apărare, tehnologie, energie, asigurări, transporturi, FMCG sau cinematografie.

Divizia SMA Real Estate Kluster, lansată anul trecut, este dedicată exclusiv pieței imobiliare, ține cont atât de nevoile specifice ale pieței, cât și de provocările unei comunicări eficiente, relevante și de impact.

 

Despre Fabrica de profile – Creator de personalitate

Fondată în anul 2011, Fabrica de Profile (FDP) este o companie sută la sută românească, care aduce armonie între arhitectură și stilurile decorative ale clădirilor. Cu o linie proprie de producție, compania creează produse unice pe piața din România, fiind și singurul producător român de profile de interior din poliuretan.

Fabrica de Profile – prin atenția dedicată pentru detalii, expertiza tehnică a inginerilor și creativitatea designerilor – oferă soluții decorative unice și variate, de la rafinamentul stilului clasic la simplitatea și claritatea stilului modern, de la eleganța stilului contemporan la complexitatea stilului eclectic. FDP deține un portofoliu internațional de proiecte personalizate, care au adus unitate, armonie și diferențiere în mii de spații interioare și exterioare, clădiri noi sau cu istorie, rezidențiale sau comerciale.

Cu o cifră de afaceri de peste 20 de milioane lei înregistrată în 2023, FDP are ca obiectiv expansiunea continuă, atât la nivel local, cât și internațional, dar și permanenta dezvoltare și adaptare a celor mai bune produse și sisteme în piața de profil.