in ,

Sistemele de umbrire Tentrom Paradise – Soluții smart pentru proiecte rezidențiale

Material susținut de Tentrom Paradise

Consumatorii devin tot mai interesați de soluții și produse care să transforme locuințele în spații ușor de gestionat, confortabile și sustenabile. Sistemele de umbrire Tentrom Paradise aduc un plus de valoare proiectelor rezidențiale și comerciale, venind în întâmpinarea tendințelor pieței locale.

Se preconizează că popularitatea și cererea pentru casele inteligente va crește semnificativ până în 2028, ajungând la un total de 424,5 milioane de utilizatori, conform datelor Statista. În acest context, sistemele de umbrire inteligente, care pot asigura atât eficiență energetică, cât și un grad sporit de confort, câștigă popularitate în rândul consumatorilor.

Soluțiile de umbrire din portofoliul Tentrom Paradise sunt concepute să răspundă acestor cerințe și să aducă un plus de valoare proiectelor imobiliare prin sisteme moderne, eficiente și estetice. Acestea includ pergole retractabile, pergole bioclimatice, pergole Florosgroup și sisteme de închidere pentru terasă și balcon, menite să îmbunătățească funcționalitatea și aspectul oricărui proiect rezidențial sau comercial.

Interesul consumatorilor pentru produse premium și soluții de umbrire smart care permit controlul luminii, al temperaturii și asigură protecție indiferent de condițiile meteo, se reflectă și în atenția sporită pe care arhitecții și dezvoltatorii încep să o acorde acestui segment.

Produsele Tentrom Paradise sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate și rezistență în timp. Fiecare produs este proiectat și testat pentru a face față condițiilor meteo dificile, oferind protecție și confort pe termen lung.

Pergolele bioclimatice oferă utilizatorului cele mai moderne sisteme de control, opțiuni wireless, iluminare LED sau senzori de soare, vânt și ploaie. Smart Roof și Skyline se numără printre cele mai populare modele de pergole bioclimatice, fiind vârful gamei prin funcționalitățile lor.

Din gama pergolelor Florosgroup se remarcă Floper 120 cu dize și Floper curbat, ambele modele fiind o alegere ideală pentru construcțiile care au particularități arhitecturale sau pentru spațiile care nu permit suportul solului. Învelișul special din PVC și motorul Somfy asigură longevitatea pergolelor și garantează că acestea protejează chiar și în condiții meteo extreme.

Pentru proiectele premium care mizează pe spații luminoase și eleganță fără compromisuri, pergola fixă din sticlă este perechea ideală. Este ușor de integrat cu multiple stiluri arhitecturale, rezistă vântului puternic și permite trecerea luminii naturale, atât de prețioasă mai ales în sezonul rece.

Soluțiile de închidere pentru terase vin în completarea pergolelor prezentate, împreună alcătuind un duo al eficienței energetice. Sistemul de închidere cu geamuri mobile nu doar că protejează spațiul, dar îl și înfrumusețează în mod subtil, crescând valoarea ansamblului unde este instalat. Acesta nu modifică fațadele, poate fi personalizat și este disponibil într-o gamă variată de nuanțe.

Sistemele de închidere cu geamuri culisabile MULTITRACK, disponibile în două variante: de 22 mm și 10 mm, sunt esențiale în crearea unor spații flexibile și luminoase, datorită profilelor discrete disponibile în finisaje multiple, asigurând totodată o izolație termică excelentă.

Acestea sunt doar câteva dintre sistemele de umbrire disponibile în portofoliul Tentrom Paradise, fiecare fiind proiectat pentru a îmbunătăți funcționalitatea și aspectul spațiilor exterioare. Soluțiile Tentrom Paradise răspund cerințelor în continuă schimbare și evoluție și vin în întâmpinarea tendințelor din piața imobiliară, prin funcționalitățile și avantajele oferite.