in

WIN Gallery a găzduit un eveniment memorabil despre feminitate, business și real estate

Sursa: Facebook "Eu sunt ANA"

Ediția cu numărul 17 a evenimentului „Eu sunt ANA” a fost organizată într-un cadru cu totul special: WIN Gallery – promotoare a educației prin repere de frumos: artă, idei, caracter și relații interumane.

Galeria, situată într-una dintre clădirile emblematice din București, a deschis ușile doamnelor din acest domeniu de business.

„Ne bucurăm că am putut găzdui pentru a doua oară evenimentul “Eu sunt ANA” la WIN Gallery. A fost o seară plină de inspirație, leadership feminin și povești care ne-au motivat să ne depășim limitele.” afirmă gazdele.

Evenimentul organizat de către Corina Sterea a adus laolaltă nume importante din sectorul de real estate, precum: Beatrice Dumitrașcu, Antoanela Virginia Comșa, Luciana Giurea. Imaginea Irinei Stoenescu a conturat contribuția marcantă în mediul dinamic de business, în calitate de vice-președinte WIN Alliance și Președinte WIN Gallery. Tabloul a fost completat de către Mihaela Tudor, inițiatoarea campaniei “We are half”.

Alături de alte femei din industrie, au fost aduse în prim plan experiențele și poveștile de viață ce demonstrează că determinarea și curajul sunt cheia succesului în acest domeniu.

Evenimentul a fost o ocazie unică de a sărbători leadership-ul feminin și de a împărtăși inspirație și motivație în jur. Atmosfera a fost întreținută de discursurile emoționante și momentele de networking, oferind participantelor un mediu autentic și nu în ultimul rând inspirațional.

“Împreună, înnobilăm prezentul, onorăm patrimoniul cultural și explorăm moduri de a modela viitorul. Suntem un loc de întâlnire a două imaginații: a artistului, care propune un mod de gândire și reprezentare și a privitorului, a cărui interpretare inițiază o nouă viziune.Ne dorim să oferim mai multă inspirație, impact și conexiuni care să sprijine dezvoltarea personală și profesională a tuturor celor care ne trec pragul.conchide Irina Stoenescu.

Sursa: Facebook “Eu sunt ANA”

Mai multe detalii despre eveniment regăsiți în link-ul de mai jos:

https://www.facebook.com/eusuntANAmereu/