in

Ediție specială Legile Afacerilor în această seară: Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MasterBuild – Povestea din spatele (re)numelui puternic

Emisiune oferită de HILS Development

Începând cu ora 21:30, telespectatorii Profit News TV vor urmări continuarea unei alte ediții speciale “Legile Afacerilor”. După cum v-am obișnuit, Simona Pirtea ne-a surprins din nou cu un invitat special. Povestea complexă a celui care, în urmă cu 24 de ani a vrut să demonstreze că poate schimba o paradigmă prin exemplul personal va fi prezentată publicului prin dovezi, proiecte ce marchează ecouri nu doar în spațiul național. MasterBuild, prin imaginea lui Ștefan Ferdinand Vayna, CEO, a implementat proiecte internaționale în Europa Centrală și de Est, Asia și Africa, precum și pe întregul teritoriu al României.

Printre proiectele marcante amintim noile facilități de producție din proximitatea Bucureștiului, pentru Grupul Policolor – Orgachim (una dintre cele mai importante companii ce activează în domeniul producției și comercializării lacurilor, vopselelor, rășinilor și produselor chimie de specialitate), Zentiva (producător internațional de medicamente), Centrul de Cercetare în Tehnologii Verzi Aerospațiale (TGA) și numeroase proiecte pentru operatori logistici sau de retail internaționali: VGP, Hornbach, Lidl, Kaufland etc.

Având ca punct de introducere proiectele de mai sus și imaginea amplă cu care MasterBuild se înfățișează segmentului de construcții, emisiunea din această seară va completa descrierea companiei, prin vulnerabilități, motivații și scop. Toate acestea, în imaginea de succes a lui Ștefan Ferdinand Vayna.

Emisiunea poate fi urmărită și în online, accesând: www.profit.ro/live