in

Attila Beer, CEO Alukönigstahl România & Moldova, invitatul ediției Legile Afacerilor din această seară

Emisiune oferită de HILS Development

Nivelul de experiență și expertiză acumulate în cei peste 27 de ani de activitate i-a plasat în topul de excelență al industriei de Real Estate. De la dezvoltările ANL din 2001, la Asmita Towers în 2008 și recentele colaborări cu Wings Cluj, Cortina North, Nusco City, Alukonigstahl își prezintă în emisiunea din această seară ascensiunea către “înălțimi”.

Actori activi în realitatea a cărei scenariu prezintă protejarea mediului prin procese sustenabile utilizate în domeniul contrucțiilor, compania, prin reprezentantul acesteia, Attila Beer, dă deoparte peretele rigid și tehnic, expunând telespectatorilor o imagine complexă a peisajului imobiliar, atât cel din România, cât și peste hotare.

“Anul acesta am ofertat mai mult pentru aeroporturi, spitale și hale industriale, dar suntem și pregătiți pentru viitoarele investiții în clădiri de birouri sau rezidențiale.” afirma invitatul.

“Putem vorbi astăzi despre cele mai înalte clădiri de birouri din România, de la bine-cunoscutul inaugurat în 2012, la Globalworth Tower și ANA Tower, urmate de alte câteva turnuri cu înălțime mare, toate realizate cu soluții tehnice customizate pentru a răspunde cerințelor arhitecturale, păstrând cele mai ridicate performanțe tehnice.”

Despre proiecte, viziune, acțiuni de impact și nu numai, vom discuta în această seară cu Attila Beer, CEO Alukönigstahl România & Moldova.

Emisiunea poate fi urmărita și în online, live, pe www.profit.ro/live