in

Ramona Babiuc, Director de vânzări EDEN Capital și dezvoltatorul brandului Cortina, invitată în emisiunea Legile Afacerilor din această seară, ora 21:00, live pe Profit News TV

Această seară va aduce în fața telespectatorilor Profit News TV pe reprezentanta brandului Cortina, Ramona Babiuc, Director de vânzări EDEN Capital.

În emisiunea Legile Afacerilor din această seară se vor atinge subiecte de interes general, pornind de la istoria brandului Cortina, filosofia și valorile, proiectele emblematice, inovațiile și tendințele în dezvoltarea imobiliară. Despre provocări și succese, într-un domeniu din ce în ce mai competitiv, ne povestește Ramona Babiuc.

Așadar, vă invităm să urmăriți emisiunea Legile Afacerilor pentru o lecție imobiliară și o prezentare al unui brand de succes.

EDEN Capital Development este un nume cu puternică rezonanță pe piața imobiliară din România, fiind unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de proiecte din segmentul rezidențial. De la momentul începerii activității în 2009, compania a oferit capitalei peste 2500 de locuințe, din care 1500 doar sub umbrela brandului CORTINA, orientat către segmentul de piață premium și lux, prezent cu preponderență în zona de nord a Bucureștiului. Actualmente, portofoliul dezvoltat sub brandul Cortina include cinci ansambluri: Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina 126 și Cortina Elysium. Unele dintre aceste proiecte sunt finalizate, iar altele se află în proces de execuție, în diferite stadii.