in

Ediție specială Legile Afacerilor, în această seară, ora 21:30 (Profit NEWS TV). Evoluția Global Vision, în imaginea lui Sorin Preda, invitat special

Așa cum am promis telespectatorilor, seria de 5 ediții speciale continuă, în completarea celor 10 ediții Legile Afacerilor, care au avut ca temă principală guvernanța, și în cadrul cărora Simona Enache Pirtea și Andrei Cristea i-au avut drept invitați pe: Mihai Marcu (CEO MedLife), Sergiu Oprescu (președinte executiv Alpha Bank România), Dragoș Anastasiu (CEO Eurolines Group), Felix Pătrășcanu (fondator FAN Courier), Daniela Marișcu (fondatoarea Aqua Azur și Aquatica Experience), Dan Pastiu (fondatorul DAbo Doner), Marius Ghenea (antreprenor în serie și business-angel), Ioana Vieru (Global Corporate Legal VP Uipath), Ileana Botez (secretar general al BVB) și Dragoș Petrescu (CEO City Grill).

Dacă săptămâna trecută Simona Enache Pirtea a introdus prezenta serie, în această seară invităm în studioul Profit NEWS pe cel care a fondat una dintre cele mai importante companii dedicată segmentului logistic și industrial.

Sorin Preda, Founder & CEO GlobalVision va prezenta publicului experiența dobândită în ani de activitate, o activitate care se contextualizeaza în subiectul acestor 5 ediții speciale: family business.

Dacă în trecut afirma că “Cea mai importantă lecție a fost să nu rămân ancorat în vechile strategii doar de dragul faptului că au funcționat cândva”, Sorin Preda se va raporta la prezent, analizând obiectiv situația segmentului a cărui reprezentant este.


“Global Vision este o afacere imobiliară de familie de prima generație. Dezvoltăm, gestionăm, închiriem și investim în clădiri moderne – logistică, industriale, retail, birouri și rezidențiale – aliniate la standarde înalte de calitate, deoarece scopul nostru este să avem un impact pozitiv de lungă durată în comunitățile în care ne aflăm. prezent. În prezent, suntem activi și oferim o gamă completă de servicii imobiliare – construcție, dezvoltare și administrare a activelor – pe piața românească, cu experiență și interese în dezvoltare la nivelul ECE, în țări precum Slovenia și Slovacia. În următorii ani, intenționăm să ne extindem la nivel global prin filiala deja stabilită în Statele Unite, care va oferi servicii de dezvoltare și management al activelor.”