in

BRISK Group a participat la Passenger Terminal Expo & Conf 2024, din Frankfurt

Grupul Brisk este lider în servicii de consultanță în domeniul construcțiilor, profesionalismul și performanțele lor au fost recunoscute, de-a lungul timpului, printr-o serie de premii.

În anul 2022 Brisk Group a devenit membră a British Aviation Group, reputată organizație britanică ce reunește o serie de companii cu activitate în domeniul aviației, inclusiv în dezvoltarea și operarea de aeroporturi. Aderarea la BAG vine pe fondul implicării anterioare a Brisk Group UK în extinderea și modernizarea unor proiecte importante de infrastructură în sectorul aviatic, chiar pe piața londoneză. Implicarea companiei Brisk în proiectele de dezvoltare aeroportuară aduce inovație și eficiență în domeniul transporturilor aeriene.

Luna aceasta, BRISK Group a avut un stand în cadrul British Aviation Group la conferința Passenger Terminal Expo & Conf 2024 din Frankfurt. Acesta este un eveniment major pentru industria transporturilor unde se prezintă cele mai noi tehnologii, produse și servicii legate de eficiența terminalelor de pasageri și multe altele. Au fost susținute conferințe și prezentări ale experților din domeniu unde s-a discutat provocările, inovațiile, dar și soluțiile din domeniul transporturilor și aeroporturilor.

„Una dintre schimbări va fi îmbunătățirea securității pentru că momentan avem un întreg proces prin care vii la aeroport, ești scanat și cred că tehnologia va îmbunătăți lucrurile și va fi folosită pentru identificarea automată a persoanelor. Astfel, pasagerii sunt mai bine monitorizați și poate face procesul mai fluent și mai rapid și cred că asta urmează pentru că se vorbește în industrie de mulți ani despre regulile care vor permite o călătorie mai fluentă și se leagă de emigrări și identificarea pasagerilor. Sunt schimbări importante în securitatea și procesarea bagajelor și cred că în aeroportul viitorului îți vei putea trimite bagajul de acasă, iar acesta să circule independent de tine, poate cu un alt mijloc de transport, precum o dronă. Vor fi schimbări de acest fel care vor modifica industria de transport și călătorie și asta include și căile ferate. În mod cert există un întreg proces de electrificare a tuturor vehiculelor care vor modifica felul în care oamenii conduc și transportă. Automatizarea va deveni de asemenea mult mai prezentă”, afirmă Mark Brownlee.

Scopul nostru în UK este mai orientat către design, în timp ce serviciile Brisk România se axează mai mult pe managementul construcțiilor, planificare și controlul proiectelor. Serviciile pe care le oferim sunt de design management, asta înseamnă că ajutăm actorii cheie și inginerii să livreze proiectele lor din perspectiva designului. Însă, grupul Brisk are multe alte servicii care ajuta clienții să-și livreze proiectele”, punctează directorul.


De asemenea, Brisk Group a mai participat în trecut la două evenimente cheie din industrie prin reprezentantul Claudiu Mihail Bisnel, mai exact la AGA AmCham Moldova și Conferința Banking unde și-au consolidat implicarea și dedicarea față de comunitatea de afaceri din Republica Moldova.

Fondată în anul 2016, compania de consultanță Brisk Group a consemnat o creștere susținută în cei șapte ani de activitate, extinzându-se și în afara granițelor țării, prin inaugurarea a două noi sedii: în Londra și în Chișinău. În prezent, compania se bazează̆, la nivel internațional, pe o echipă de peste 80 de experți în domeniul construcțiilor, fiind pregățiță̆ să̆ răspundă cerințelor dezvoltatorilor de proiecte din orice sector al pieței de real estate.