in

OFA UGIR a celebrat eleganța și leadershipul feminin la WIN Gallery în cadrul Evenimentului Renaissance

Patronatul Organizația Femeilor Antreprenor din Uniunea Generală a Industriașilor din România (OFA UGIR) a organizat miercuri, 20 martie a.c., la WIN Gallery din București, evenimentul Renaissance – un regal cultural dedicat frumuseții, eleganței și leadershipului feminin.

Expoziția de pictură Valori și Virtuți, găzduită de WIN Gallery, a reprezentat contextul în care peste 100 de reprezentante ale mediului antreprenorial, corporatist, diplomatic și din administrația publică, și-au unit frumusețea, pentru a celebra una dintre cele mai îndrăznețe organizații de acest gen.

„Organizat chiar în ziua echinocțiului de primăvară, evenimentul Renaissance se desfășoară sub semnul echilibrului, al unor noi proiecte de succes și al cooperării, pentru că împreună suntem mai puternice”, a declarat Mioara Iofciulescu, vicepreședinta OFA UGIR și CEO Atlantis România, co-organizatoarea și moderatoarea evenimentului. „In cei patru ani de activitate, OFA UGIR a atras peste 800 de membri, parteneri și colaboratori, a organizat 135 de evenimente constând în conferințe naționale și internaționale, sesiuni de training, campanii caritabile sau umanitare, la care au participat peste 8000 de invitați în format fizic și aproape 1200 de persoane în format online. Patronatul are filiale în 25 din cele 42 de județe ale României și a trecut granițele țării, fiind prezent în Republica Moldova, Croația și Regatul Unit al Marii Britanii, anul acesta urmând să fie deschise noi filiale în Europa”, a completat aceasta.

Sursa: WIN Gallery

Invitată în emisiunea Legile Afacerilor, Mioara Iofciulescu a vorbit despre conferința internațională “Rolul femeilor în dezvoltarea României”, organizată la finalul anului trecut, în parteneriat cu Reprezentanța Comisiei Europene în România.

“Tinerele generații au nevoie să studieze și modele feminine de succes, nu doar opere literare în care femeile sunt victime, mame sau prințese care trebuie salvate. Avem nevoie de mai multe femei ȋn funcții de conducere, ȋn mediul politic și ȋn toate sectoarele de activitate, iar creșterea nivelului de implicare al femeilor ȋn toate domeniile reprezintă șansa României de a atinge nivelul de dezvoltare și civilizație pe care ni-l dorim pentru generațiile viitoare.” a punctat Mioara Iofciulescu, vicepreședintă OFA UGIR.

Zilele trecute, Mioara Iofciulescu a revenit la Tiffin Univeristy Romania, în calitate de lector invitat la cursul de Marketing Manager.

“A fost o reală plăcere să cunosc colegii din Cohorta 22, profesioniști ce activează în diferite domenii, cu care am avut un schimb interesant de idei referitoare la marketingul comunităților, un subiect mai puțin cunoscut pe care l-am prezentat cu această ocazie. Ce am apreciat întotdeauna la programul de EMBA de la Tiffin University este faptul ca îmbină teoria cu practica, oferă experiența profesorilor americani care vin să predea în România, stimulează gândirea critică și încurajează lucrul în echipă.” conchide cea care, pe lângă rolul de vicepreședintă OFA UGIR, este CEO ATLANTIS România.