in

Nazzuro – Filozofia apei într-un design elegant

Brand românesc, Nazzuro își face auzit ecoul prin prezența din ce în ce mai semnificativă în toate segmentele ce alcătuiesc până la urmă viața. În rândurile de mai jos veți înțelege exact de ce ne-am permis această introducere.

Margaret Atwood spunea, la un moment dat: “Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă, motiv pentru care accentul asupra apei pe care o consumăm ar trebui să fie prioritar.

După îndelungi studii, Nazzuro se recomandă ca fiind unul dintre principalii actori care stabilește și oferă un grad ridicat de purificare a apei, contextualizând-o într-un echilibru al calității vieții.

Cu alte cuvinte, Nazzuro oferă consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment și la volumul necesar.

Cu șapte divizii distincte (Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness), fiecare pahar cu apa Nazzuro este un respect adus organismului.

Nazzuro Home aduce beneficii de bunăstare și siguranță în casele și căminele ce aleg apa purificată, pentru confort și economii semnificative față de apa îmbuteliată. În domeniul HORECA, Nazzuro Aqua garantează o experiență premium în restaurante. Asigură o apă perfect echilibrată pentru bucătarilor și clienți.

Sergiu Nedelea, cel mai cunoscut somelier din România, un client și partener de lungă durată a Nazzuro Aqua, ne povestește în video de mai jos despre cât este de important gustul apei, în continuarea poveștii spusă de paharul de vin de lângă:

YouTube player

În mediul de birouri, soluțiile Nazzuro Office creează un mediu sigur și confortabil, cu costuri reduse și o impresie pozitivă asupra mediului înconjurător.

De la sălile de fitness – la industrii specifice, Nazzuro oferă soluții personalizate pentru toate cerințele, prin beneficii de eficiență, economii și satisfacția clientului. Cu design premium și atenție sporită la calitate și siguranță, sistemele Nazzuro aduc un plus de eleganță și tehnologie modernă în orice spațiu. Prin beneficiile calității și siguranței apei purificate, Nazzuro contribuie la îmbunătățirea gustului apei. Vine în sprijinul mediului înconjurător, prin reducerea deșeurilor plastice și utilizarea sticlelor reutilizabile.

Sustenabilitatea și grija pentru mediul înconjurător sunt principii de bază pentru Nazzuro, care promovează un stil de viață responsabil și sustenabil. Cu soluțiile Aqua Bar, implementate la evenimente de prestigiu, Nazzuro devine apa oficială a unor evenimente de top. Așa își consolidează responsabilitatea socială și poziția în rândul brandurilor cu impact în piață.