in

SMA Real Estate Kluster devine partenerul de comunicare al Imoteca

Comunicat de presă transmis

SMA Real Estate Kluster a devenit partenerul de comunicare al Imoteca – The residential experts, companie de consultanță imobiliară reper în România.

Asocierea dintre SMA Real Estate Kluster și Imoteca aduce în piața de profil din România o nouă abordare a comunicării, prin sincronizarea valorilor și principiilor celor doi experți din domeniul lor de activitate.

Imoteca – The residential experts este în prezent una dintre cele mai recunoscute companii de consultanță și reprezentare rezidențială, cu un portofoliu generos de proiecte rezidențiale și mai mult de 6.000 de unități vândute. Cu o activitate în permanentă creștere, Imoteca a devenit un reper în domeniul real estate prin consecvența și constanța sa pe piață, dar mai ales prin calitatea serviciilor oferite.

Compania este prezentă în București și Ilfov și a avut activitate în trecut și în Cluj-Napoca, Constanța și Brașov. Planurile de expansiune continuă în marile orașe din țară.

“Pentru Imoteca, real estate nu înseamnă doar construcții, clădiri, spații, noi nu oferim pieței pereți și locații, ci mai degrabă o experiență, o coeziune între spațiu, emoție și natură. Piața imobiliară este mai fluidă decât am crede, este un cumul de sinergii, de la calitatea materialelor, până la grija pentru spațiul și timpul consumatorului, la grija pentru mediu.

Pentru a înțelege acest tablou complex, este nevoie să avem o comunicare potrivită și făcută la un nivel care să asigure nu doar vizibilitate proiectelor din portofoliul nostru, dar și o educare a pieței pentru a avea decizii de achiziție potrivite fiecărui client sau investitor, iar pentru asta am ales SMA Real Estate Kluster, declară Rafaela Nebreda co-fondator al Imoteca – The residential experts.

Din portofoliul Imoteca fac parte Gulia Eco-Village, Eminescu 65 Residence, New Point Residence, Estoria City, Marca Herăstrău, Alexandriei 152, Sera Verde Residence.

SMA Real Estate Kluster va dezvolta și va implementa campaniile de comunicare ale Imoteca – The residential experts, cu rolul de a populariza activitatea în ascensiune accelerată a acestei companii, dar cu accent și pe inovare, pe relațiile dintre oameni și pe schimbările de tendințe din piață.

“SMA Real Estate Kluster s-a născut dintr-o nevoie a pieței de a schimba paradigma de comunicare. Ne-am dorit mai mult decât livrarea unor mesaje și obținerea unui impact de pe urma lor. Ne dorim ca vocile clienților noștri să fie voci-reper. Apreciem încrederea pe care Rafaela Nebreda și compania Imoteca au acordat-o SMA Real Estate Kluster ”, spune Bogdan Grigoraș, coordonator SMA Real Estate Kluster, șef departament PR Șerban & Musneci Associates.

Șerban & Musneci Associates este unul dintre liderii pieței de servicii de comunicare strategică integrată și public affairs din România și este fondată de Roberto Musneci  și Alex Șerban. Agenția oferă și servicii precum management reputațional, business information, digital sau compliance services.   Șerban & Musneci Associates acoperă, prin serviciile sale, o gamă mare de industrii, de la cea farmaceutică, la apărare, tehnologie, energie, asigurări, transporturi, FMCG sau cinematografie.

Divizia SMA Real Estate Kluster, dedicată exclusiv pieței imobiliare, ține cont atât de nevoile specifice ale pieței, cât și de provocările unei comunicări eficiente și de impact.