in

VIDEO “Xplorate este o promisiune pentru noi” – despre unul dintre principalii jucatori din domeniul măsurătorilor topografice și al scanării laser 3D

Daniel Ungureanu și Adrian Trifan, cele două minți inginerești deopotrivă și manageriale din Xplorate și-au spus povestea care continuă să îți scrie paginile.

Emisiune integrală:

YouTube player

Dacă în urmă cu două săptămâni am vorbit despre cea mai importantă alianță pe piața de Legal din acest an, emisiunea de seara trecută a păstrat conceptul, doar reflectoarele au fost mutate pe zona de Real-Estate.

Și aici, alianțele în domeniu sunt rare. Cu atât mai mult cu cât seara de 13 martie a vorbit despre unirea forțelor companiilor de pe primele poziții în segmentul lor de activitate, respectiv zona de topometrie și cadastru. În curând va avea întregul său teritoriu reprezentat până la ultimele parcele, până la cele mai mici aliniamente, pe foile uriașe ale Cadastrului, operă a unui uriaș, condusă de un uriaș“, spunea Honore de Balzac în a sa lucrare, Modest Mignon.

Cunoscându-se demult și bazându-se pe o relație profesională ireproșabilă, dar dezvoltând între timp și o compatibilitate de comunicare, cei doi lideri ai acestei nișe au decis la finalul anului trecut să unifice drumurile separate, dând naștere celui mai puternic brand pe acesta zona, XPLORATE Group. ADN-ul vocațional de creativitate și excelență a fost transferat în brandingul și cultura organizațională a noii entități, ambii manageri ai companiei acceptând invitația noatră în emisiunea Legile Afacerilor la Profit News TV.