in

MIPIM, cel mai mare târg internațional de real-estate revine la Cannes

Industria imobiliară se adună la Cannes, între 12-15 martie 2024, la MIPIM, cu cele mai noi tendințe și oportunități din domeniu.

MIPIM este unul dintre cele mai mari târguri internaționale din industria imobiliară și a construcțiilor, dedicat profesioniștilor din domeniul real estate-ului. Evenimentul MIPIM adună anual investitori, dezvoltatori, bancheri, arhitecți, autorități publice și alți actori importanți din industrie pentru a discuta tendințele globale, a promova proiecte imobiliare de amploare și a facilita parteneriate și colaborări. Derulat în mod obișnuit în Cannes, Franța, MIPIM oferă o platformă ideală pentru networking, schimbul de idei și tendințe, și pentru identificarea oportunităților de investiții în sectorul imobiliar la nivel internațional.
IPA la MIPIM 2024
Este locul ideal pentru a-și face simțită prezența și INTERNATIONAL PROPERTY AWARDS, în vederea promovării excelenței în domeniul imobiliar. Standul lor are scopul unui centru de informații, inspirație și recunoaștere a profesioniștilor industriei imobiliare. Trofeele acordate de IPA, pentru dezvoltarea proprietăților, arhitectură, design interior și real-estate, sunt mereu așteptate cu sufletul la gură. Asemenea anvergură poate fi asigurată numai de sponsori puternici, dintre care amintim CMS (Gold Sponsor), COLLIERS (Logistic Workshop) și CROSSPOINT (asociat SAVILLS în România).