in

Casa de la etaj

Material susținut de Crosspoint

Cu toții avem idealuri și mulți dintre noi ne-am imaginat cel puțin o dată cum ar fi să avem o super casă, nu-i așa? Și nu oricum, tot in parametri ideali, să fie o casă ultramodernă, să aibă o poziționare ideala, cu facilități și beneficii urbane 24/7, super securizată, unde mai pui că imaginația ne arată mereu și o priveliște de poveste.

Dar să știți că această casă chiar există! Unde? Pe Calea Floreasca și are o suprafață construita de peste 350 de mp, 4 dormitoare, un living super generos, multiple spații de depozitare și 4 mari terase. Așadar, practic, am putea spune că locuim în casa mult visată, datorită teraselor super generoase care te fac să simți că ești în propria gradină suspendată. Numai că avem și un bonus – această casă se află la etajul 6 din 25 – într-o clădire de ultimă generație – și ne oferă spectaculoasele priveliști largi către Lacul Floreasca și Parcul Bordei. Totodată, proprietatea deține și trei locuri de parcare subterane și trei boxe dedicate.

“Retreat” la tine acasă

Pe lângă toate acestea, lista beneficiilor oferite de inovatoarea clădire rezidențială numără de la concierge, piscină dedicată, spa, sală de fitness, loc de joaca și până la propriul juice bar. De asemenea, conceptul construcției este prevăzut cu elemente tehnologice de ultimă generație precum un sistem

‘Brise soleil’ – fațada este acoperită partial cu lamele de aluminiu care limitează impactul soarelui în interior. În același timp, clădirea mai prevede și un sistem care limitează impactul la mișcările pământului sau forțele vântului, printr-un mecanism de disipare a energiei la nivel de structură și care asigură și cele mai restrictive condiții de siguranță, dar și de confort – prin limitarea accelerației vântului la etajele superioare.

Clădirea, care urmează a fi certificată „green building”, are aproape 40% din terenul ansamblului rezidențial dedicat spațiilor verzi cu sistem de retenție a apelor pluviale, parcare pentru biciclete, stații de încărcare „fast charging” pentru mașini electrice, sistem „smart home” sau sistem de recirculare a aerului si multe altele.

Confortul la superlativ

Casa se adresează unei familii cu mai mulți membri care preferă un stil de viață hibrid, de tipul ‘urban retreat’, unde ‘acasă’ înseamnă acel timp de calitate, de calm și armonie. Proprietatea are inclus și și proiectul de amenajare, desenat după propriul gust și este realizat alături de unul dintre cei mai importanți jucători de profil de pe piața locală. Designul este unul de o specială eleganță, urmând elemente simple, dar sofisticate, această proprietate devenind – cel mai probabil – una dintre cele mai deosebite din Capitală: terrarium cu plante exotice in zona de zi, „chef’s kitchen” cu “wine bar” și un dormitor matrimonial de 84 de mp utili.


Dacă ești unul dintre cei care își doresc o locuință-semnătură, Alin Popa, consultantul care se ocupă de această casă, te așteaptă la o întâlnire în care să poți vizualiza întreaga ta familie bucurându-se de acest spectaculos spațiu de locuire –  https://crosspoint-imobiliare.ro/property/apartament-5-camere-265-mp-utili-3-parcari-si-3-boxe-vedere-la-lac-cp1793623/