in ,

ISRA Design Interior, premiată Best Residential Interior pe Europa, în cadrul Galei International Property Awards

“Cu premiul European Property Awards și participarea la International Property Awards în palmaresul nostru, suntem pregătiți să explorăm noi orizonturi și să continuăm să aducem frumusețe și inovație în lumea designului de interioare”

Ediția cu numărul 30 a International Property Awards a avut loc aseară, în istorica sală de bal a renumitului Hotel Savoy din Londra. Premiile au fost decernate de însuși Stuard Shield, Fondatorul International Property, celor mai bune proiecte în arhitectură, design interior, dezvoltare și imobiliare.

România și-a făcut simțită prezența la eveniment prin imaginea ISRA Design Interior, câștigător Best Residential Interior

Recunoscuți și foarte respectați în industria imobiliară la nivel global, în acest an, jurații au ales din peste 2.400 de lucrări din 125 de țări pentru a anunța câștigătorii regionali și internaționali și pentru a determina care proiecte merită premiul „Cele mai bune din lume”. Pentru câștigătorii regionali, proiectele premiate sunt desemnate ca fiind cele mai bune din regiunea lor: Europa, Asia Pacific, Africa, Arabia sau America.

Câștigătorii din trecut au raportat o creștere a afacerilor, mulți confirmând că au obținut oferte de dezvoltare de multe milioane de euro și listări de mare valoare pe baza premiului lor.

Câștigătorii au raportat, de asemenea, rezultate pozitive suplimentare, inclusiv un nivel crescut al moralului personalului și o conștientizare generală mai mare a mărcii.

Acest eveniment face parte dintr-o serie de cine de gală pline de farmec găzduite pe tot globul, care în anii precedenți a inclus Dubai, Bangkok, Las Vegas, Singapore, Barbados, Toronto și Shanghai. Acest eveniment reprezintă punctul culminant al ciclului de premii, doar cei mai buni dintre cei mai buni sunt invitați să participe.

Președintele Stuart Shield a declarat: „Sunt atât de încântat să urez bun venit tuturor câștigătorilor noștri cu cele mai înalte performanțe care să se reunească din nou la Londra nu numai pentru a prezenta premiile, ci și pentru a oferi o platformă valoroasă în care colegii câștigători pot să relaționeze între ei, pentru a împărtăși idei și să formeze noi afaceri și parteneriate, așa cum s-a întâmplat adesea în trecut.”