in

Inovația, cuvântul cheie din spatele XPLORATE Group

YouTube player

Fondatorii XPLORATE Group, inginerii Daniel Ungureanu și Adrian Trifan, au vorbit în exclusivitate pentru echipa Legile Afacerilor despre cum a luat naștere această nouă companie din domeniul măsurătorilor topografice și scanării laser 3D. Deși numele companiei este nou pe piață, echipa din spate are o experiență remarcabilă în industrie (provenită din fuziunea companiilor Total Survey și Eurosurvey).

Pe lângă performanța echipei și calitatea serviciilor oferite, XPLORATE Group iese în evidență cu mai mult decât atât: importanța acordată inovației în domeniu.

“XPLORATE Group nu este un simplu nume de companie. X-ul, de obicei, marchează necunoscutele în matematică. Asta, pentru noi, lasă loc inovației și perfecțiunii către care tindem să ne îndreptăm. Când spun asta îmi vin în minte două proiecte la care am contribuit: castelul Peleș și serialul Wednesday” a declarat Daniel Ungureanu.

Cei de la XPLORATE Group depun eforturi constante pentru a se asigura că oferă în piață cele mai noi și performante soluții existente.

“Fiind o companie axată în principal pe inovație, ne rezervăm o bună parte din timpul nostru pentru cercetare. De ce?! Pentru că vrem să implementăm cât mai rapid orice tehnologie sau tehnică de măsurare nou apărută sau software nou în domeniul topo-geodezic. Dezvoltăm inclusiv soluții software proprii, destinate uzului propriu, dar și întregii industrii.”